merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tydlig och kommunikativ Produktionschef

Finess Hygiene AB utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter med kundanpassade lösningar, baserat på flexibilitet och god service. Produkterna används främst inom hygien och omvårdnad och Europa är vår huvudmarknad. Företaget som konverterar papper och plast består av 100 medarbetare med en omsättning på 200 miljoner kronor och ingår i den danska familjeägda ABENA-koncernen. Koncernen omsätter ca 4 miljarder kronor och är en av Europas mest betydande för produkter inom hygiensektorn med produktion i Danmark, Frankrike och Sverige.

Finess Hygien satsar på ökade volymer– en produktion i fokus! Är du en kommunikativ och tydlig ledare som har viljan och förmågan att ta vår produktionsanläggning i Kisa till nästa nivå. Då kan du vara den Produktionschef vi söker.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Vi erbjuder en central roll där du får chansen att driva din egen produktion med stort eget ansvar och mandat. Rollen som produktionschef passar dig som motiveras av att leda en stor grupp medarbetare med djup kunskap inom sitt område.

Som produktionschef blir det din uppgift att driva produktionen i Kisa samt aktivt bidra i strategiarbetet för fabrikens utveckling. Du skapar det bästa totalresultatet på kort och lång sikt genom strukturerade produktionsprocesser, ett tydligt ledarskap samt strategiska effektiviserings- och utvecklingsprojekt. Fokus för rollen framåt blir att verka för fortsatta investeringar varav vissa redan har skett, nu planerar man för vidare maskininvesteringar. Du förväntas även säkerställa ökad produktionsvolym och en väl fungerande teknikorganisation.

Du har personalansvar för ca 65 personer, sitter i ledningsgruppen för fabriken och rapporterar till VD.

Din profil:

Vi söker dig med 4-årig teknisk gymnasieutbildning. Har du högskole- eller civilingenjörsutbildning med teknisk inriktning är det meriterande.

Du har flerårig ledarerfarenhet från tillverkningsindustrin, gärna från bruksföretag. Har du erfarenhet att av leda genom andra är det en fördel. Har du även god erfarenhet av att leda planerade underhåll ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du som söker också har erfarenhet av automation.

Du har bra kunskaper inom Officepaketet och hanterar svenska mycket bra i både i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är också en förutsättning för denna roll.

Du kommer att lyckas i rollen för att du har ett genuint intresse för verksamheten och dina medarbetare. Du trivs i en omväxlande miljö och har lätt att byta fokus om situationen kräver. Du gillar att förenkla och att skapa förståelse för din omgivning, och har ett genuint intresse för samarbete på alla nivåer i organisationen. Du har en rak och tydlig kommunikation och tvekar inte att agera. Du är inte rädd att ställa krav och att verka för god struktur och planering är en självklarhet för dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och i denna rekrytering kommer vi lägga särskild vikt vid följande personliga kompetenser: Problemlösning, planering, kommunikation, anpassning, samarbete och initiativtagande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och tillträde efter överenskommelse.

Övrig information och ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Finess Hygiene med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se senast den 14 januari. Urval kommer att ske från vecka 2. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker det är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

För ytterligare information, kontakta rekryteringskonsult Caroline Bruhammar på 0704-84 00 36, caroline.bruhammar@unikresurs.se

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs!:

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version