merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker en kanslichef

Vill du arbeta nära demokratins kärna i Norrtälje kommun?

Kansliet är en central resurs för att säkerställa att de demokratiska processerna är enhetliga, rättssäkra och tydliga. Arbetet inom kansliet präglas av transparens, öppenhet och service till såväl invånare, förtroendevalda, folkvalda, media samt förvaltningar.
I Norrtälje kommun utgår vi alltid från vår värdegrund - invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar - något som starkt präglar arbetet inom kansliet.ARBETSUPPGIFTER
I Norrtälje kommun arbetar vi utifrån lean-filosofin och som chef och ledare inom kansliet skapar du regi för dina medarbetare att arbeta med innovation och ständig utveckling av verksamheten. Som kanslichef ansvarar du för att bereda och säkerställa god kvalitet på de underlag som ligger till grund för de beslut som berör våra invånares liv och framtid. Kanslichefsrollen är ett uppdrag för dig som är samhällsintresserad, noggrann och som effektivt löser administrativa frågor.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete för dig som ledare att tillsammans med medarbetarna utveckla kansliverksamheten och digitala arbetssätt.

Norrtälje kommuns vision är Global livsstil – lokalt liv, frihet att leva på ditt sätt, förtroende och trygghet på dina villkor och framtid genom en hållbar tillväxt i attraktiv miljö. För att arbeta mot visionen har kommunen tre övergripande mål: Hållbar tillväxt och utveckling, barn och ungas framtid och trygg välfärd i framkant.

Som chef och ledare hos oss har du en positiv människosyn och utgår från att alla vill och kan bidra till att utveckla verksamheten. Du är en kulturbärare och uppmuntrar att avvikelser synliggörs och ser det som en möjlighet att göra en förbättring. Dina medarbetare ska ges möjlighet att vara delaktiga, drivande och aktiva i utveckling av verksamheten. Du säkerställer att det är rätt kompetens på rätt plats.


KVALIFIKATIONER
För att lyckas i ditt uppdrag behöver du ha en akademisk utbildning inom området samt erfarenhet av verksamheterna inom kansliavdelningens område och att ha varit ledare.ÖVRIGT
Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde! Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

Välkommen till oss!

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version