merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

CAD/BIM projektör med kunskaper i Revit

Företagspresentation
Alnovas ledord är att leverera kvalitativa, kostnadseffektiva, kundanpassade och kompletta balkongsystem. Sedan starten 1979 har Alnova utvecklats till en av de ledande leverantörerna av balkongsystem i Sverige. Företaget är en etablerad samarbetspartner för såväl flertalet av Sveriges större byggbolag som bostadsrättsföreningar. Alnova har drygt 40 anställda med kontor, tillverkning och utställning i Göteborg och projektkontor i Stockholm. För mer information om företaget och våra system vänligen besök www.alnova.se
Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.


Tjänstebeskrivning
I rollen som konstruktör hos Alnova kommer du att projektera fram produktionshandlingar för tillverkning av olika sorters räcken, inglasningar, tak och skärmar. För att leverera bästa resultat kommer du att ha en tät dialog med både beställare och kollegor. Din anställning kommer att inledas med en upplärningsperiod. I takt med att din kunskap ökar kommer du även att ta allt mer ansvar i rollen som konstruktör. I rollen ingår också hantering av material-och färgval gällande familjer och hantering av IFC-filer från kunders projektbaser gällande mängdning av 3-d modell samt renderingar.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som konstruktör krävs att du har goda kunskaper inom Revit och gärna praktisk erfarenhet från byggbranschen genom tidigare arbete eller genom examensarbete.

Skallkrav:
-Goda kunskaper i CAD/BIM
-Kan modulera och agera i Revit
-Erfarenhet av att rita inom bygg

Meriterande:
- Körkort B


Egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad då det är nödvändigt i rollen som konstruktör. Eftersom du kommer att ha tät kontakt med kund och kollegor bör du vara en social person med god samarbetsvilja.


Ansökan
Stämmer ovanstående på dig kommer du till ett företag som satsar på dig och din framtid, så att ni utvecklas tillsammans!

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten och start omgående, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunde Algebäck, telefonnummer 0709-952190 på TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version