merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Business Analyst /BA / Kravanalytiker

Om jobbet
ÅF expanderar och så även vi på IT Solutions i Göteborg. Nu söker vi en Business Analyst/Kravanalytiker, som har en teknisk bakgrund och som trivs bäst i gränssnittet kund/utveckling.
Som BA/kravanalytiker får du möjlighet att arbeta med att analysera och definiera behov och önskemål samt översätta dessa till tydliga leveranser och acceptanskriterier. Du kommer översätta och forma den samlade informationen till krav, beskrivningar och riktlinjer. Du spelar även en nyckelroll i att lägga grunden för framgångsrika utvecklingsprojekt hos våra kunder.
Som ÅF:are blir du en viktig del i vår gemenskap och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling som är anpassad efter den väg du vill gå. Förutom detta blir du en del av ÅF-familjen där du får ett nätverk av kompetenta medarbetare att både lära dig och inspireras utav.

Vem är du?
I denna rekrytering lägger vi främsta fokus på personliga egenskaper och vi söker dig som:

Har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom IT-branschen, kanske i en roll som utvecklare eller testare
Redan har arbetat med kravhantering alternativt ser detta som ett intressant område att utvecklas inom

Du har god förståelse för:

Utvecklingsprocessen och agil utveckling
Affären och att hantera kundens krav
Dokumentation

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta enligt Scrum och har du arbetat som Product Owner tidigare så är det ett plus i kanten.
Rollen innebär att du behöver vara en god kommunikatör då du ofta är första kontakt med projekt-/produktbeställare. Som BA behöver du kunna tala såväl kundernas, utvecklarnas, testarnas och ledningens språk.
Som person är du självgående och trivs med att arbeta enligt devisen ”frihet under ansvar”. Du kan snabbt sätta dig in i nya sammanhang och läsa in dig på eventuella kompetensområden som behövs för specifika uppdrag. Vi vet att du kommer trivas om du är en prestigelös person med fokus på att både bidra med din kunskap men även lära dig av andra för att skapa bästa lösningen.
Då våra kunder arbetar såväl nationellt som internationellt kräver detta att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Sökord: Business Analyst, BA, Kravanalytiker, kravhantering, IT, agil utveckling, dokumentation, Scrum

Vi erbjuder
ÅF vill vara den arbetsgivare som du är stolt över att vara en del av. Vi arbetar med projekt högt och lågt för att få dig att trivas, med allt från att ha ett långsiktigt fokus på hållbarhet i det vi gör till att det finns klubbar du kan joina som matchar just dina intressen.
Våra medarbetare trivs då de har uppgifter som matchar deras kompetens, en chef de utmanas av och att det finns möjlighet att påverka sin egen utveckling via tex våra konsultdrivna kompetensgrupper, meet-ups, inhouseprojekt eller genom att ta den där certifieringen du siktat på!
Sammanfattningsvis söker vi dig som vill bli en del av marknadens vassaste kompetens och som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version