merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vårdenhetschef, Psykiatri- och habiliteringsenheten

Psykiatri- och habiliteringsenheten ingår i Närsjukvården i västra Östergötland och består av en specialistpsykiatrisk klinik, habilitering samt ungdomshälsan. Inom vuxenpsykiatriska enheten finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Där finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten.
 
Vi är stolta över vår verksamhet och söker nu dig som tillsammans med oss vill utveckla vården med sikte på framtiden! 
 
Att du har ett intresse av att driva utvecklingen av en specialistpsykiatrisk verksamhet med fokus på människors psykiska hälsa är en självklarhet. I vår verksamhet utgår vi från ett helhetsperspektiv där vi i multiprofessionella team samverkar nära patienten.

Chefsområdet omfattar vår beroendemottagning samt sekreterargrupp. Vi har en god stämning där vi bryr oss om varandra och är stolta över det arbete vi utför. Sekreterargruppen utför sitt uppdrag gentemot alla enheter inom kliniken och är en mycket viktig del av vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning
Som vårdenhetschef är du aktiv i ett dagligt arbetsledarskap. Du har verksamhets-, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar samt ingår i klinikens lednings- och medbestämmandegrupp. Du har många kontaktytor kopplade till uppdraget och samverkar både inom och utanför sjukhuset. Viktigt för oss är ett tydligt verksamhetsperspektiv och att du i dialog med medarbetarna och klinikledningen formulerar verksamhetens mål och visioner samt aktivt driver utvecklingsarbete.

Din kompetens
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och dokumenterade ledaregenskaper gärna med erfarenhet från psykiatrisk- och/eller beroendevård eller att leda administrativt arbete. Du ska ha förmåga att leda och motivera andra genom att skapa engagemang och delaktighet för att nå gemensamma mål. Du är lyhörd och tydlig i dina budskap och arbetar bra tillsammans med andra. Du tar initiativ, uppnår resultat och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt läggs vid en positiv grundinställning samt att du är trygg och har god självinsikt, vilket innebär att kunna ge och ta feedback, entusiasmera och motivera dina medarbetare. 

Anställning och information
Tjänsten innebär en tillsvidareanställning inom din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande vid beroendemottagning Motala/Mjölby. B-körkort är ett krav.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Tillförordnad verksamhetschef Susanna Jangerot, 010-104 77 19.

Fackliga företrädare:
Berit Gustavsson Dahlgren, Vårdförbundet, 010-104 85 56.
Monica Oskarsson, Kommunal, 010-104 70 27.
Lena Karlsson, SACO, 010-104 85 13.
Anita Hallström, Vision 010-104 70 54.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 5 januari 2018. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version