merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sjuksköterska till Tema Neuro, Neurovaskulära sjukdomar

Är du intresserade av ett spännande tema? Sök till Neurologen R82! 
 
Vi erbjuder 
En varierande arbetsplats med stora valmöjligheter. Vill du jobba treskift och öka din lön med 3500 kr/mån? Det kan vi ordna!  
 
Avdelning R82 är specialiserad på cerebrovaskulära sjukdomar såsom hjärnblödning, hjärninfarkt, TIA, kärlocklusioner och dissektioner. Vi har 19 vårdplatser varav fyra är tillägnade vår övervakningsenhet, NAVE. Här möjliggörs kontinuerlig observation av vitala parametrar såsom andning, cirkulation, medvetandegrad, metabola parametrar samt neurologiskt status. På NAVE ges specifika medicinska behandlingar såsom trombolys, CPAP, cough-assist och antiepileptisk intravenös behandling.  
 
Vi tar även emot patienter från andra sjukhus i behov av högspecialiserad strokesjukvård.  
 
Vårdtiden på avdelningarna är i genomsnitt 1–3 dygn, den korta vårdtiden innebär främst att ge vård i den akuta fasen. Patienter i behov av rehabilitering remitteras till andra avdelningar och sjukhus.  
 
Om tjänsten 
Som sjuksköterska hos oss har du ett utvecklande arbete i en god arbetsmiljö. I ett kompetent team tillsammans med undersköterskor och hälsoprofessioner får du möjligheten att bedriva avancerad vård av strokepatienter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjlighet att rotera mellan NAVE och R82 för en stimulerande arbetsmiljö.  
 
För din egen utveckling och kliniken till gagn erbjuder vi en gedigen introduktion och kompetensutveckling inom neurologi.
 
Möjlighet till utbildningar inom neurologi finns internt. Vi har idag en 15 hp utbildning inom neurologi som är en uppdragsutbildning. Vi kan även erbjuda personalbostad.
 
Vi söker 
dig, legitimerade sjuksköterska, som med glädje och engagemang vill bli en i vårt arbetslag!
 
Kvalifikationer 
Att du har erfarenhet av neurologi och akutsjukvård är meriterande men inget avgörande krav, vi värderar att du i samspel med övriga professioner på avdelningen kan bidra till att skapa en helhetssyn kring patienterna och bidra till ett tvärprofessionellt teamarbete.
 
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid en god och säker vård, vårt arbete genomsyras av helhetssyn, där fokus ligger på patientsäkerhet och kompetens. Vi rekryterar fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version