merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Systemförvaltare / Rating- och Billing specialist till Com Hem

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Com Hem levererar tv, telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag, de är en av Sveriges ledande operatörer med över 2 miljoner anslutna hushåll. Com Hem grundades 1983, de har cirka 1 200 anställda och deras huvudkontor är placerade i fräscha lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Com Hems ambition är hög och den långsiktiga målsättningen är att ha Sveriges mest nöjda kunder. Det vill de först och främst uppnå genom att erbjuda förstklassig tillgång till kommunikation samt leverera ett personligt bemötande och vara en leverantör med en proaktiv attityd till innovation och service. Som medarbetare hos Com Hem blir du en avgörande pusselbit till detta då de anser att rätt talanger och lagarbete är nyckeln till framgång.

Arbetsuppgifter:

Som systemförvaltare ansvarar du för tre system inom Billing som hanterar stora volymer fakturor och transaktioner. Du kommer att driva utvecklingsprojekt och ha ett nära samarbete med både IT-avdelningen och externa leverantörer. Huvudsakligen ansvarar för du att förvalta och utveckla systemen inom Mediering, Rating och Billing samt att driva och förnya processerna inom dessa områden. I dina arbetsuppgifter ingår också kvalitetssäkring av analys och stora datamängder. Vidare driver och deltar du i projekt med kravställning, konfiguration och integration av system.

Du kommer att tillhöra Billing avdelningen som består av 9 kollegor men sitter främst på systemsidan av organisationen.

Profil:

• Eftergymnasial utbildning inom IT eller liknande är meriterande
• Minst 5 års erfarenhet av systemförvaltning inom telecombranschen
• Erfarenhet av Billing system som hanterar stora volymer fakturor eller transaktioner
• Kunskaper/förståelse för SQL/Oracle/programmering
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift såväl på svenska som engelska

Som person trivs du i ett arbete där man får utrymme att driva sitt arbete självständigt framåt. Du är en person som tar initiativ, strävar efter förbättring och fattar beslut genom din analytiska förmåga. Vidare trivs du i en roll med stora kontaktytor och kan anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. I en koordinerande roll är det viktigt att du är strukturerade i ditt sätt.

Övrig information:

Övrig information:
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kungsholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Rekryteringen sker i samarbete med Bravura. Har du frågor eller vill söka tjänsten ber vi att du vänder dig till ansvarig rekryterare Emelie Hansen på emelie.hansen@bravura.se eller 070-710 37 05.


Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att kontakta ansvarig rekryterare på emelie.hansen@bravura.se eller 070-710 37 05. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemspecialist, systemförvaltare, systemansvarig, billing, mediering, rating, SQL, Oracle, IT, teknik, system, telecom

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version