merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetchefer till lungmedicin

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.Beskrivning
Skaraborgs Sjukhus är en del av Västra Götalandsregionen.

Sjukhusgruppen omfattar sjukhusen i Skövde, Mariestad, Falköping och Lidköping med en gemensam ledning. Vi bedriver specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4 000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.

Lungmedicinskt center vid Skaraborgs sjukhus består av vårdavdelning 65-66, Lungmottagning och Allergicentrum. Här bedrivs en blandning av akutsjukvård och palliativ vård. På lungmedicinavdelningen utreds, vårdas och behandlas patienter med bland annat lungcancer, KOL, lungfibros, astma och sarkoidos. Vi har idag tillgång till 16 vårdplatser, som delas i två grupper om 8 patienter, där man arbetar i team. I teamet ingår undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast arbetsterapeut och kurator. Vi har fräscha lokaler som är väl anpassade efter vårt behov. På mottagningen finns också en lungonkologisk enhet och en KOL-mottagning. Allergicentrum är en utredningsenhet för barn och vuxna med allergi och annan överkänslighet.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschef och rapporterar till denne. Ditt uppdrag är att tillsammans med verksamhetschef och enhetschefskollega leda, planera och utveckla enheten i enlighet med verksamhetens mål. Du ansvarar för utveckling av verksamhet, ekonomi och personal. Du representerar arbetsgivaren såväl inåt som utåt mot samverkanspartners. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer och processchefer. Ditt arbete bedrivs i nära samarbete med verksamhetschef och övriga enhetschefer. Du kommer även ha ett nära samarbete med ekonom, HR-konsult och verksamhetsutvecklare.

Kvalifikationer
Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning. Har du tidigare erfarenhet av och/eller utbildning i chefs- och ledarskapsarbete är detta meriterande. Vidare är det önskvärt med utbildning i förbättringskunskap samt erfarenhet att driva förbättringsarbete. Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet, mål- och resultatorientering, tydlighet och mod att fatta och genomföra beslut. Du har en god kommunikativ förmåga och ser personalens delaktighet och trivsel som framgångsfaktorer för verksamheten.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

I din ansökan vill vi att du skriver några rader om hur du ser på att arbeta i ett delat ledarskap med ytterligare en enhetschef.

Övrigt
Intervjuer planeras till den 20/12. Välkommen med din ansökan. Bifoga meritförteckning och betygskopior.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version