merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Systemförvaltare för Remiss & Svar

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Söker du en intressant och utmanande arbetsplats? Vill du vara med och påverka våra framtida satsningar?
Då är Landstinget Västernorrlands rätt för dig!

Vi söker till verksamheten Hälso- och sjukvårdsadministration en systemförvaltare för att driva förvaltningsobjektet Remiss & svar. Hälso- och sjukvårdsadministration tillhör området Hälso-och sjukvård. Hälso- och sjukvårdsadministrativa verksamheten befinner sig i en mycket spännande fas med hög förändringstakt och många framtidssatsningar.

Hälso- och sjukvårdsadministrativa verksamheten arbetar bl a med systemförvaltning för ett tjugotal vårdsystem som ingår i förvaltningsobjektet. Förvaltningsorganisationen levererar förvaltningsprodukter till landstingets målgrupper för att möjliggöra en effektiv vårdprocess. Objektet syftar till att stödja hälso-och sjukvården vad gäller t ex vårdadministration, vårddokumentation, hantering av läkemedel och hjälpmedel, beställningar och svar m m. Landstinget tillämpar en systemförvaltningsmodell som bygger på pm3 och systemförvaltaren har ett nära samarbete med förvaltningsledaren inom objektet, verksamhetsföreträdare och övriga förvaltningsobjekt.

.

Du får en mycket viktig roll i vårt arbete att skapa förutsättningar för god vård och som systemförvaltare kommer du tillsammans med förvaltningsledare planera och styra arbetet utifrån fastlagd förvaltningsplan.

I systemförvaltarrollen ingår att:
- inom objektet upprätta förvaltningsplan med tillhörande budget tillsammans med förvaltningsledare
- utifrån systemförvaltningsplanen upprätta en plan för området remiss och svar
- ansvara för att driva och leda arbetet kring remiss och svar i enlighet med pm3
- ansvara för testarbete inom funktionsområdet
- ta fram och tilldela aktiviteter inom området
- identifiera krav och behov från verksamheten, kundkontakter
- förvärva sig kunskap om kommande rön kring funktionsområdet
- följa upp och hantera avvikelser
- omvärldsbevakning

Som systemförvaltare kommer du att vara en del i en förändringsresa och driva ett område med stort engagemang där din åsikt spelar roll. Du ska tillsammans med dina kollegor i objektet utveckla en affärsmässig, proaktiv och verksamhetsnära funktion. Den ska bidra till och stödja förvaltningens strategiska inriktning och operativa behov.

Placeringsort: Inom länet (Örnsköldsvik, Sollefteå, Härnösand eller Sundsvall)

Anställningen är en tillsvidareanställning.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller annan utbildning som bedöms relevant för tjänsten. Meriterande om du har erfarenhet av utvecklings- och förvaltningsarbete ur ett verksamhetsperspektiv och har arbetat med krav- och testarbete.

Erfarenhet av systemförvaltning, styrmodellen pm3 och projektledning är meriterande likaså erfarenhet om offentlig sektor och hälso- och sjukvård.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du:
- är strukturerad
- har god analytisk förmåga
- är leveranssäker och har lätt för att fånga upp kärnan i verksamheters behov
- är van vid arbeta självständigt och kan hantera att det inte alltid finns upptrampade vägar att följa när du ska driva ditt arbete framåt
- är ansvarstagande
- är lyhörd och har god kommunikativ förmåga i tal och skrift

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version