merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior entreprenadingenjör till Peab AB i Södertälje!

Tar du din byggingenjörsexamen nu i januari eller är du precis i början av din karriär? Nu söker vi en entreprenadingenjör till Peab, ett av Sveriges största bygg- och anläggningsföretag. Vill du vara med och bidra till samhällsutvecklingen genom att arbeta som ekonom på spännande bostadsprojekt i Södertälje? Brinner du för att arbeta med siffror, kalkyl- och prognosarbete samt har ett stort intresse för byggbranschen? Då kan rollen som entreprenadingenjör vara rollen för dig! Vi arbetar med löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en junior entreprenadingenjör till Peab i Södertälje. Vill du arbeta med ekonomi och administration inom byggprojekt? Då är detta en unik möjlighet för dig som attraheras av att arbeta i projektform och som med engagemang och driv vill utveckla både dig själv och samhället. Som Entreprenadingenjör kommer du att sitta ute på själva byggprojektet för att på bäst sätt kunna följa projektet samt rapportera till platschef. Du kommer att succesivt läras upp i din roll både genom att få gå utbildningar men också genom att gå bredvid platschefen som själv arbetat som entreprenadingenjör tidigare. Du välkomnas till en väl sammansvetsad arbetschefsgrupp där alla hjälps åt och du har kollegor med varierande erfarenhet och bakgrund som du kan lära av.

Peab arbetar av utveckling med såväl kommersiella fastigheter och för ett bättre samhälle genom nyproduktion av bostäder i Södertälje och söder om Stockholm. Du kommer rapportera till platschefen på projektet men din formella chef kommer vara arbetschefen för den gruppen där du ingår.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Peab.

ARBETSUPPGIFTER
Som entreprenadingenjör på Peab stödjer du platschefen i det ekonomiska och administrativa arbetet. Du ansvarar för ekonomiuppföljningen av byggprojektet. Då arbetar du bland annat med att lägga prognoser, titta på produktionsplanering och följa upp tidsplanen. Du kommer även att delta vid byggmöten för att få en överblick rörande hur det ser ut i projektet gällande arbetade timmar och tidsplan. Du hanterar ekonomiska regleringar (t ex ÄTA) både mot kund samt underentreprenörer.

Du kommer till exempel även att:
* Bistå platschef med avstämning, uppföljning och uppdatering av bland annat tidsplan och resursplan
* Vara insatt i och följa upp produktionskalkyler, entreprenadhandlingar och styrande redovisande dokument i projekt
* Administrera kring fakturor
* Genomföra inskrivningar och avstämningar gentemot underentreprenader
* Arbeta med tillvalshantering
* Bistå biträdande arbetschef och platschef i projektförberedelser inför projektstart vid nya projekt

Tjänsten erbjuder dig många sociala kontakter och utvecklingsmöjligheter. Rollen passar dig som har ett brinnande intresse för siffror och god numerisk förmåga. För Peab är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig och att du utvecklas. Det betyder att du kommer ha möjlighet till både interna samt externa utbildningar. Företaget engagerar sig i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det som Peab bygger och anlägger.

VI SÖKER DIG SOM
* Nyexaminerad med en YH- eller civilingenjörsexamen i byggteknik eller motsvarande
* Har stort intresse av att lära sig mer om byggbranschen
* Har arbetat med ekonomi i projektform tidigare
* Har erfarenhet av byggbranschen eller närliggande bransch

Det är meriterande om du har arbetat som entreprenadingenjör tidigare. Vidare ser vi det även som intressant om du kommer från fastighetsbolag och/eller annat ingenjörsbolag såsom exempelvis från de stora teknikkonsultbolagen.

Som person har du ett engagemang utöver det vanliga och initiativtagande och driven. Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta i team. Du är social och tydlig i din kommunikation och självklart tycker du om att vara spindeln i nätet. Det är viktigt för oss att du delar Peabs kärnvärden, det vill säga att du känner igen dig i värdeorden: jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig eftersom detta är grundläggande för allt Peab gör.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas
* Placering: Södertälje
* Arbetstider: 40 timmar per vecka, vanligtvis 06:30-15:30 eller 07:00-16:00
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PEABS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om PEAB AB.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version