merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Verksamhetsansvarig med intresse för marknad!

Tillsammans med Linnés Mathus letar vi nu efter dig som är engagerad i hållbarhetsfrågor och nu vill vara med på en spännande resa med en affärsidé som ligger precis rätt i tiden. Låter detta som dig, så läs gärna vidare!

I tjänsten som verksamhetsansvarig kommer du vara ytterst ansvarig för löpande drift, projektledning och bolagets personal som idag är fyra personer. Det innebär att du ansvarar och agerarar som övergripande personalchef och svarar för den interna informationen samt utvecklar rutiner och arbetssätt för personalen. I denna roll är det viktigt att driva verksamheten mot uppsatta mål och resultat som avviker mot prognoser och budget. En viktig del av ditt arbete kommer vara marknadsföringen av företaget och rulla ut bolagets erbjudande till marknaden. Arbetet innebär även att säkerställa personalens utveckling och trivsel på företaget med uppföljning och inspiration.

Linnés Mathus bildades detta året som bolag efter fyra års utvecklingsarbete och är nu redo för att ta över marknaden med sina produkter. Fokus för verksamheten har varit att erbjuda affärsutveckling och försäljning med hållbar tillväxt som resultat för lokala och regionala matproducenter och matförädlare. Företaget fortsätter att växa och söker nu en som ansvarar för utrullningen av bolagets erbjudande till marknaden.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Linnés Mathus i Växjö. Tjänsten är på heltid under kontorstider och startar enligt överenskommelse så snart som möjligt. StudentConsulting ansvarar för processen och alla frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare: amelie.aronsson@studentconsulting.com

Din profil
Vi söker dig med tydligt intresse av att leda en organisation i uppstartsfasen. Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet av marknadsföring. Du tidigare har drivit någon form av verksamhet antingen egen utvecklad, befintlig verksamhet, som butikschef eller daglig ledare? Relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller entreprenörskap är en fördel. Du är van att arbeta självständigt under eget ansvar och trivs i projektledarrollen där du får driva processer från idé till lansering. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du ser verksamheten som din egen och har ett genuint intresse för hållbarhetstänk och mat. Du har en god kommunikativ förmåga och är flytande i svenska och engelska i tal såväl som i skrift. Som person har du stort eget driv och är van att ha många projekt igång samtidigt. Vidare är du handlingskraftig och har en god initiativförmåga. Är det dig vi beskriver ovan? Sök då jobbet redan idag! Söker gör du enkelt genom att ladda upp CV/personligt brev på vår hemsida tillsammans med en motivering till varför just du är den vi söker! Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överrenskomelse med rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version