merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kriminalvårdare till Bevakningscentralen på Häktet Göteborg

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Häktet Göteborg är placerat i Kriminalvårdens hus mitt i centrala Göteborg och är ett av landets säkerhetshäkte.

ARBETSUPPGIFTER
Som bevakningsoperatör med placering i häktets bevakningscentral arbetar du bland annat med att övervaka häktet samt hantera och förmedla larm i verksamheten. I tjänsten ingår även arbete i häktets inpasseringskontroll där du har kontakt med personalen som arbetar i huset och anhöriga till personerna som sitter häktade. I samtliga arbetsområden för tjänsten ingår arbete med hög säkerhetsteknisk utrustning, såsom larmdatorer, kameror, röntgenutrustning etc. Arbetet är stundvis stressigt med hög arbetsbelastning. Bevakningscentralen är åtskild från resterande verksamhet, utan direkt klientkontakt.

Då arbetet innebär användande av teknisk utrustning kommer du att få gå en särskild internutbildning. Ett krav för att börja din tjänst hos oss är att du genomgår denna utbildning med godkänt resultat.

Anställningen är tidsbegränsad på sex månader med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten letar vi efter dig som har ett stort intresse för teknik och datorer!
Du är stresstålig och kan hantera flera olika ärenden parallellt. Du har lätt för att överblicka en händelse och behåller lugnet i stressiga situationer. Du använder datorn som ditt främsta arbetsredskap i ett nära sammarbete med övrig personal i bevakningscentralen. För att passa i tjänsten ser vi att du är duktig på att kommunicera och trivs med att arbeta i grupp.

Krav:
- fullgott färgseende.
- gymnasieexamen, gärna med teknisk inriktning.
- svenska språket flytande, i tal och i skrift.

Erfarenhet av liknande arbete tidigare är önskvärt, dock kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Du har en humanistisk grundsyn och delar kriminalvårdens grundläggande värderingar.

ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version