merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Arbetsledare inom kommersiella & tekniska fastigheter

Arbetsledare Göteborg

L&T FM AB (Lassila & Tikanoja) är ett av Sveriges största företag inom teknisk fastighetsdrift (hard FM). Vårt arbete handlar om att bedriva fastighetsdrift på det för kunden mest effektiva sättet vad det gäller livslängd, energi och miljö med egen kompetent och engagerad personal. Våra kunder är större fastighetsägare till handels-, kontors-, logistik- och teleteknikfastigheter. Vi har ett stort förtroende hos våra kunder och vi får fler och fler uppdrag. Nu behöver vi förstärkning till vårt team i Göteborg och söker en driven arbetsledare.

Tjänsten

Vi söker nu en driven arbetsledare till fastighetsdriften. Fokus i ditt uppdrag blir att i det dagliga arbetet leda och inspirera din arbetsgrupp som består av 4-8 duktiga medarbetare. Dina arbetsuppgifter omfattar alltså arbetsledning i nära samarbete med teknikerna. Du kommer att ansvara för och genomföra personalmöten, medarbetarsamtal och lönesamtal. Du kommer även att samordna arbetsflöden och se till att arbetet utförs i rätt tid. Dessutom tar du hand om kontakter med leverantörer och anordnar driftmöten med kunder och förvaltare. Administrativa arbetsuppgifter såsom fakturor, offerter och attestering förekommer också.

Vi ansvarar för driften och underhållet av flertalet fastigheter och byggnader belägna i Västra Götaland, vilket innebär att du kommer att arbeta mot flera olika kunder och fastigheter där. Vårt kontor är beläget i Göteborg. Du kommer att få en tjänstebil.

Vi erbjuder ett otroligt varierat arbete i ett ansvarsfullt och tryggt företag. Du kommer att få jobba med kompetenta medarbetare i en inkluderande företagskultur. För dig som gillar utveckling är detta ett perfekt tillfälle: med hjälp av kompetensutveckling, varierande arbetsuppgifter och duktiga ledare kommer vi långt tillsammans!

Vem tror vi att du är?

Kvalifikationer

• 3-års erfarenhet av arbetsledning för fastighetsdrift
• Gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Attest och fakturering
• Mycket god förmåga att kommunicera med kunder
• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga
• B-körkort är ett krav

Meriterande

• Teknisk fastighetsförvaltning
• Fastighetsteknik
• ByggnadsteknikDin profil

För att lyckas i rollen som arbetsledare ser vi att du är kommunikativ och självgående. Du brinner för ledarskap, du har förmåga att motivera andra på ett sätt som får medarbetarna att växa. Du skapar engagemang och delaktighet med din positiva attityd. Vidare tycker vi att du ska har ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Att våga ta beslut och att coacha och handleda din personal är en förutsättning för att lyckas i tjänsten.

Naturligtvis gillar du utmaningar och förändringar, då dagarna är varierande och händelserika. Som person är du även förtroendeingivande med stort kundfokus. Eftersom du dagligen på olika sätt möter våra kunder är en stark kundfokus mycket viktig i denna roll. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM AB med ditt affärsmannaskap och din höga servicekänsla, samt bidrar till en positiv kundupplevelse.Om L&T

L&T är ett serviceföretag som arbetar för att förändra konsumtionssamhället till ett effektivt återvinningssamhälle. Tillsammans med våra kunder förlänger vi fastigheternas livstid, styr material till återvinning och minskar förbrukningen av energi. Vi hjälper våra kunder att fokusera på sina kärnverksamheter och spara miljön. Tillsammans skapar vi välfärd och arbetsplatser.

Vi fokuserar mycket på säkerheten och trivseln på jobbet. Anställdas välmående är viktigt för oss och som anställd får du ta del av bland annat rikskortet (subventionerad lunch) samt friskvårdsbidrag.

L&T har tre kundlöften som vi önskar att du delar och tillämpar i ditt yrkesutövande:

• Vi håller vårt ord
• Vi underlättar din vardag
• Vi hjälper dig att lyckas

Stämmer detta in på hur du vill jobba?

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Platschef Richard Kungsek, 072 219 69 90

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version