merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare i svenska som andraspråk till Komvux

Komvux är en flexibel vuxenutbildning som är styrd av efterfrågan. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå, utbildning i svenska för invandrare (sfi), särskild utbildning för vuxna (lärvux) och yrkeshögskola (YH). Uppdraget består av att tillgodose kommuninvånarnas rätt till utbildning och utveckling i ett livslångt lärande. Våra lokaler finns i centrum, Fristadsskolan, Vildrosen, Viljan och på Drottninggatan.

Till oss kommer du för att uppleva, inspireras och lära!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha möjligheten att kombinera undervisning på distans med klassrumsundervisning? Är du lärare med svenska som andraspråk som ditt huvudämne och vill arbeta inom vuxenutbildning? Då vill vi att du söker till oss på Komvux!

En av våra lärare ska arbeta i ett projekt under ett år och nu söker vi någon som kan täcka upp för henne. Du kommer att ingå i ett arbetslag om 12 lärare som har god kompetens och sammanhållning. Vi bedriver både klassrumsundervisning och distansundervisning och du kommer att arbeta med halvdistansundervisningen, som är ett nytt koncept hos oss. Konceptet innebär att du träffar eleverna i varje undervisningsgrupp vid ett lektionstillfälle per vecka. Resterande undervisning drivs på distans genom vår lärplattform IT´s learning. I rollen har du ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget och du får också möjlighet att vara med och påverka och utveckla halvdistansundervisningen.

Dina arbetstider är vardagar klockan 08.00-17.00. Vi erbjuder dig friskvård, flextid och fina lokaler ett stenkast från centrum och från tågstationen. För att läsa mer om oss följ länken: https://www.eskilstuna.se/komvux

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en lärarlegitimation med behörighet att undervisa inom kommunal vuxenutbildning i svenska som andraspråk på gymnasial nivå.

Du har erfarenhet av att arbeta utifrån gällande läroplan. Det är till fördel om du har arbetat med undervisning inom vuxenutbildning och gärna med svenska som andraspråk på gymnasial nivå. För rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Då vi jobbar med en digital lärplattform, som vi ständigt utvecklar, behöver du känna dig trygg med att använda IT som undervisningsverktyg.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för vår organisations framgång. Vi söker dig som är kommunikativ, drivande och trygg i ledarrollen. Som person är du också lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer med både elever och kollegor. Du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version