merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Miljöarbetare med intresse för processteknik

Är du intresserad av processteknik och har lastmaskinkort? Vi söker nu en miljöarbetare till anläggningen på Högbytorp.

Högbytorp är Sveriges ledande kretsloppsanläggning, en modern kretsloppsindustri. Här kombinerar vi på Ragn-Sells vår långa erfarenhet av avfallshantering med den senaste forskningen och tekniken. I takt med att vårt samhälle producerar varor och produkter som är alltmer komplicerade blir avfallet alltmer komplext. Samtidigt ställer både vi och samhället högre krav på återvinning, vilket leder till att vi ställs inför nya utmaningar i vårt arbete.

Dina arbetsuppgifter:


• Driva, sköta och underhålla befintliga anläggningar inom behandling av olja och vatten.
• Tjänsten innebär även att utföra mindre reparationer på anläggningarna samt dess utrustning tillsammans med övrig driftpersonal.
• I arbetet ingår även att utföra mottagningskontroll av inkommande material samt säkerställa kvalitén på det behandlade materialet.

Din profil

Du är tekniskt intresserad och har gymnasieutbildning med tekniskt fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industrin, gärna processteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av reningsteknik av vatten gärna oljerening. Du är även en van användare av datorer och känner dig bekväm i enkla digitala miljöer. Givetvis har du ett stort intresse för miljöfrågor.

För att lyckas med tjänsten är det viktigt att du är självgående och noggrann. Självklart har du ett stort intresse för miljö.

Övrigt

Tjänsten kräver B körkort och lastmaskinkort. De är en stor fördel om du har C-körkort och erfarenhet av slambil. Placeringen på Högbytorp gör att tillgång till egen bil behövs för att ta sig till och från jobbet då kollektivtrafiken till Högbytorp är begränsad. Tjänsten är på heltid 40 tim/vecka, schemalagda arbetstider.

Du behärskar svenska och gärna engelska väl i både tal och skrift.

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 6 januari 2018.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten kontakta Sektionschef Johan Salvén, johan.salven@ragnsells.com, 010-7233171.


Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1700 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen. Totalt är vi 2500 personer i hela koncernen. Koncernen omsätter över 4,5 miljarder SEK per år och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version