merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Boendechef

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Vi söker boendechef till äldre- och handikappomsorgen

Robertsfors kommuns ligger i framkant när det gäller att utveckla sin äldre- och handikappomsorg till en välfungerande verksamhet. I Öppna Jämförelser är kommunen ledande i länet och rankas högt i jämförelse med landet i sin helhet. Det ger mycket goda förutsättningar till ett gott samarbete och ett kreativt utvecklinsarbete med den enskilde i centrum.

Robertsfors kommun har tre särskilda boenden och ett korttidsbonde uppdelat på två orter. Boendena finns i Robertsfors, Ånäset och korttidsboendet ligger i Ånäset. Varje boende har en enhetschef knuten till boendet.

Som bondechef är Du direkt underställd äldre- och handikappchef och ingår i äldre-och handikappomsorgens ledningsgrupp med 9 chefer.

Uppdrag
Du ska leda, planera, utveckla och utvärdera verksamheten på särskilda boendet samt korttidsboendet utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse.
Du ska kunna skapa engagemang och delaktighet samt kunna fördela, prioritera och delegera arbetsuppgifter till personalen.
Du ska kunna fatta svåra beslut, vara tydlig som chef men också lyhörd och lyssnande.

Utveckling och förändring ska ske i samverkan med andra, boende, närstående, intresseorganisationer, civila samhället m.fl.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomutbildning eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer vara lämplig.

Färdigheter:
Du ska vara väl förtrogen med organisatoriska och strategiska frågor.
Erfarenhet av ledarskap, arbete med verksamhetsutveckling och förändringsarbete är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga samt kommunikationsförmåga. Du ska vara tydlig och trygg i din ledarroll. Erfarenhet från verksamhetsområdet är särskilt meriterande.

Körkort krävs och tillgång till bil.

Löneanspråk skall anges i ansökan.
Tillträde senast februari 2018 eller enligt överenskommelse

Robertsfors kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta.

Välkommen med din ansökan som lämnas via kommunens hemsida

www.robertsfors.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version