merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

ST-läkare, Anestesi- och intensivvård, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Anestesi, operation- och intensivvårdsverksamheterna vid länets tre sjukhus bildar en länsklinik. Inom länskliniken bedrivs akut och planerad operationssjukvård, anestesi, intensivvård och sterilteknisk verksamhet för barn och vuxna på region- och länsnivå i nära samverkan och i samarbete med övriga kliniker i länet. Enheten ansvarar också för länets och regionens helikopter- och flygläkarjourverksamhet. Vid kliniken finns även ett kliniskt träningscentrum KTC. I uppdraget ingår att bedriva forskning, utveckling och undervisning i nära samarbete med Umeå universitet. Vid länskliniken arbetar ca 650 personer.

Vi söker nu en ny kollega till kliniken med placering vid Lycksele lasarett. Upptagningsområdet är Västerbottens inland och fjälldistrikt. Området, som har 40 000 invånare, är till ytan lika stort som Schweiz. Lasarettet bedriver akutsjukvård och förlossningsverksamhet. Fetmakirurgi och höftoperationer är en länsverksamhet. Inom Anestesi/Iva kliniken ansvarar vi för intensivvård inklusive HIA, postoperativ vård och anestesi. Vi bemannar även länets ambulanshelikopter. Vi söver inom specialiteterna, kirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi- obstetrik samt radiologi. Vid kliniken finns flera erfarna specialister samt ST-läkare.ARBETSUPPGIFTER
Utöver det specialitetsspecifika ST-programmet erbjuder vi även LEKA, ett program med ledarskap, ekonomi, kommunikation, administration, etik och tid för personlig reflexion. Jourtjänstgöring ingår i anställningen,

Lycksele lasarett tillämpar ett samjoursystem för hela sjukhuset.KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som läkare senast vid tillträde.
Hänsyn tas till personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi kräver goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1.


ÖVRIGT
1-3 tjänster som Universitets-ST med klinisk tjänstgöring vid valfri specialitet inom Norra sjukvårdsregionen kommer att utlysas på www.offentligajobb.se den 18 januari 2018 med sista ansökningsdag den 8 februari 2018.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version