merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Självständig Kalkylator/Administratör sökes till expansiv kund i Örebro

Brinner du för spännande projekt inom byggbranschen? Vill du bli en del av ett familjärt företag som alltid levererar högsta möjliga kvalité och service? Är du självgående och kunnig inom Kalkylering/Administration och gillar att ansvara för hela projekt från start till mål? Då är du rätt person för vår kund och kan söka tjänsten redan idag!Dina arbetsuppgifter
I din roll som kalkylator/administratör hos vår kund kommer du att göra övergripande kalkyler, se över ritningar och utifrån dessa räkna på materialkostnader, arbeta med prissättningar, göra riskanalyser och agera stöd för företagets projektledare. Du kommer att arbeta med kontors- samt pappersarbete i företagets lokaler i Örebro, men ha en ständig dialog med företagets projektledare och på så vis vara delaktig i företagets olika byggnadsprocesser runt om i Sverige.

Om företaget
Företaget som grundades år 2013 är ett familjeföretag som växt från att vara enbart ägarna, till att idag vara ett företag i en expansiv fas med 45 stycken medarbetare. Företaget är en totalentreprenad firma som arbetar med allt från ny- och ombyggnationer till takarbete. Vår kund utför alltid arbete av högsta kvalité och är därför mycket populära inom byggbranschen.

Din profil
I rollen som kalkylator/administratör hos vår kund ser vi att du är kunnig i ditt område och därför självsäkert kan fatta egna och snabba beslut. Du har en yrkes-/högskole-/universitetsutbildning med inriktning mot kalkylering/administration och har arbetserfarenhet eller ett stort intresse för byggbranschen. Du har tidigare jobbat i någon form av kalkylprogram som exempelvis Bidcon, och är därför kunnig och säker i ditt användande av kalkylprogram.

Som person är du lyhörd, prestigelös, noggrann och arbetsam då det är mycket självständigt arbete. Du gillar att ta egna initiativ, är öppen och motiveras av nya utmaningar.

Skallkrav:
- Yrkes-/högskole-/universitetsutbildning med inriktning mot kalkylering/administration
- Har erfarenhet av någon form av kalkylprogram, exempelvis Bidcon
- Svenska och engelska i tal & skrift
- B-körkort

Meriterande:
- Arbetserfarenhet inom byggbranschen
- Flerspråkig i lettiska eller ryska


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Januari 2018
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Omfattning: Heltid

Är du vår kunds nya kalkylator/administratör? Vi behandlar våra ansökningar löpande så sök tjänsten redan idag!

Välkommen in med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version