merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Två anläggningsarbetare

med placering vid VA-enheten  
Heltid, tillsvidareanställning, beredskap ingår i tjänsterna  
 
Hållbara VA-tjänster är en förutsättning för en långsiktig utveckling av Karlshamns kommun med människors hälsa och miljöns välmående i fokus. VA-verksamheten i Karlshamn ska tillhandahålla en trygg leverans av dricksvatten och hög kvalitet i avloppsvattenhanteringen.  
 
Arbetsbeskrivning:  
Röranläggningsgruppen vid VA-enheten i Karlshamns kommun består idag av fem medarbetare som arbetar med reparation och underhåll samt nyanläggning av markförlagda vatten- och avloppsledningar. I arbetet kommer du i första hand att arbeta med förebyggande underhåll i form av ledningsomläggning, översyn och utbyte av servisledningar, ventiler och brandposter samt rengöring av ledningar.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker Dig som har en utbildning inom anläggningsteknik och/eller med arbetserfarenhet från liknande verksamhet. Diplomutbildning för rörläggare, dokumenterade kunskaper i plastsvetsning, utbildning och erfarenhet av stenspräckning samt Vägverkets utbildning ”säkerhet på väg” är meriterande. Eftersom vi arbetar med datahjälpmedel krävs god datakunskap. Du ska ha  
lätt för att samarbeta, visa engagemang, vara serviceinriktad och kunna arbeta  
både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För mer information kontakta:  
Marika Mårtensson, VA-chef, tfn 0454-814 44  
Kommunal, tfn 0454-811 91 eller 811 95  
 
Övrigt:  
Som medarbetare på VA-enheten erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter med kontinuerlig kompetensutveckling. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort B är ett krav, körkort C kan vara meriterande.  
 
Sista ansökningsdag:  
2018-01-07

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version