merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kombinationstjänst inom anestesi- och ambulansverksamhet, Växjö

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Nu erbjuder vi en fantastisk möjlighet att arbeta i en kombinationstjänst inom annat specialistområde. Du får arbeta på fler enheter med syfte att få kompetenshöjning och variation i arbetet.

På operationsenheten i Växjö har vi 12 väl utrustade operationssalar och medarbetarantalet är drygt 110 stycken.
Operationsenhetens uppdrag är att bedriva akut och planerad operationsverksamhet med en högspecialiserad patientvård i form av pre-, per- och postoperativ vård och omhändertagande.

Ambulansen svarar primärt för ambulansberedskapen i östra Kronoberg, alltså kommunerna Alvesta, Växjö, Tingsryd, Lessebo och Uppvidinge. Vårt uppdrag är primärt för cirka 183 000 Kronobergare, men vid akut livshotande tillstånd finns inga geografiska gränser. Vi utför även ambulansuppdrag till sjukhus för specialistsjukvård i andra regioner och landsting.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete inom operation- och ambulansverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Det är meriterande om du har utbildning inom ambulanssjukvård.

Du skall ha god kompetens och klara självständigt arbete både dagtid och jourverksamhet, antingen inom ambulansverksamheten eller inom anestesikliniken. För anställning krävs att du klarar ambulansens fysiska krav samt körprov. Du bör ha flera års erfarenhet på någon av verksamheterna. Det läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi berättar mer vid intervju om tjänstens utformning.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version