merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Besiktningsingenjör

Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds här en spännande tjänst med mycket kundkontakt och ett fritt arbete som innebär både fältarbete och kontorsbunden tid. Du kommer inledningsvis att gå bredvid en erfaren kollega för att på sikt kunna driva dina egna uppdrag framåt.Som besiktningsingenjör kommer du huvudsakligen att arbeta med besiktning, vibrationsmätning och riskanalysarbete avseende miljöpåverkan. Besiktningarna utförs på byggnader som ligger i närheten av kommande markarbeten och vibrationsmätare placeras ut för att säkerställa att vibrations-/bullernivåerna inte blir för höga.

Om företaget
Vår kund har sedan etableringen 1973 varit verksamma inom områden som rör miljöstörningar, förorsakade av olika former av markarbeten. Företaget arbetar med omgivningspåverkan som besiktningar, riskanalyser, kontrollprogram, mätningar med mera i samband med vibrationsalstrande markarbeten alternativt arbetar med riskanalyser, besiktningar och mätningar för markarbeten i berg, lera och mark. De är idag 15 anställda, varav 14 är tekniker/ ingenjörer med olika specialinriktningar.

Din profil
Du har en YH- eller högskoleutbildning inom bygg, anläggning, berg eller motsvarande och trivs i ett fritt arbete som innebär mycket kundkontakt och eget ansvar. För att passa som besiktningsingenjör hos vår kund krävs att du som person är noggrann, strukturerad och har ett affärsmässigt tänk. Du strävar alltid efter att utföra dina uppdrag på bästa sätt och således få dina kunder att känna förtroende för ditt och vårt kundföretags arbete. Detta klarar du genom ett professionellt bemötande där punktlighet och noggrannhet är ledorden. Vi förutsätter att du är social och kan uttrycka dig väl i tal och skrift eftersom du ofta kommunicerar med parter som är beroende av korrekt och välformulerad information. Du har även körkort och tillgång till bil då du aktivt åker ut till kunder.

Krav:
- YH- eller högskoleutbildning inom bygg, anläggning, berg eller motsvarande.
Alternativt gymnasieutbildning och ett par års erfarenhet från byggbranschen.
- Körkort B och tillgång till egen bil.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet från byggbranschen
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Uddevalla. Resor kan förekomma i tjänsten.

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version