merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Bageriansvarig

.

Till vår City Gross i Länna söker vi en Bageriansvarig   Till vår City Gross i Länna söker vi en Bageriansvarig som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tjänsten startar 1 januari 2018 och omfattar heltid.
Dina arbetsuppgifter I din roll som Bageriansvarig medverkar du till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning. En av dina främsta uppgifter är att kunna leda ett antal medarbetare, varför tidigare ledarerfarenheter från bageriverksamhet, är av största vikt. Du och dina medarbetare medverkar till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö samt till en lönsam avdelning. Några av dina främsta arbetsuppgifter är personalledning, bakning, trågning, varupåfyllnad och uppföljning. Förutom detta ansvarar du också för att skapa en god ekonomi för avdelningen. Du rapporterar till chefen för övriga färskvaror som också har personalansvaret.   Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.
Din bakgrund Som person är du resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vi ser även att du har ekonomiska kunskaper kopplat till bageriverksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framför allt vad gäller ledarskap, men för att klara av rollen anser vi att du har flera års erfarenhet från arbete i bageri. Eftersom vi bakar allt från matbröd till konditorivaror, så är det meriterande om du har kunskap och vana av helheten.
Vi erbjuder Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet   Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.
Din ansökan 

Välkommen med din ansökan senast 24 december 2018!
 
Har du frågor, vänligen kontakta Titti Borin, Färskvaruchef, via e-mail: Titti.Borin@bergendahls.se 
 
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. 
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se 
 
Frågor om e-rekryteringssystemet, hur du ansöker och lägger in ditt personliga brev/CV, ställer du direkt till vår leverantör, HR Manager Support +46(0)8-452 70 90 eller support@hr-manager.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version