merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Driven Projektledare sökes till expansiv kund i Örebro

Brinner du för projektledning inom byggbranschen? Vill du bli en del av ett familjärt företag som alltid levererar högsta möjliga kvalité och service? Har du ett högt driv, är kreativ, nytänkande och gillar att ansvara för hela projekt från start till mål? Då är du rätt person för vår kund och kan söka tjänsten redan idag!Dina arbetsuppgifter
I din roll som projektledare hos vår kund kommer du att ta hand om mycket pappersarbete, kontrollera kvalitét på nya byggprojekt genom att bland annat se över ritningar, ansvara för beställningar av material, hålla tidsplaner, prissättningar, kontrollera så att alla byggdelar finns med samt utföra riskanalyser. Du kommer även att upprätthålla goda relationer med befintliga kunder och jobba med att sälja in företaget hos nya kunder för att få in nya uppdrag. Då företaget är i expansionsfas kommer du att arbeta såväl på företagets kontor i Örebro, som ute på de pågående projekten runt om i Sverige.

Om företaget
Företaget som grundades år 2013 är ett familjeföretag som växt från att vara enbart ägarna, till att idag vara ett företag i en expansiv fas med 45 stycken medarbetare. Företaget är en totalentreprenad firma som arbetar med allt från ny- och ombyggnationer till takarbete. Vår kund utför alltid arbete av högsta kvalité och är därför mycket populära inom byggbranschen.

Din profil
I rollen som projektledare hos vår kund ser vi att du har ett stort intresse för just byggbranschen och alltid strävar mot att överträffa kundens förväntningar för att kunna leverera resultat av högsta kvalité. Du som söker ska ha gått en projektledarutbildning med inriktning mot bygg, eller är examinerad byggingenjör och har som mål att gå långt i din karriär då det finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget.

Som person har du viljan och drivet att ständigt utvecklas. Du gillar att arbeta i team, men arbetar även självständigt och har skinn på näsan då det kommer till att ta egna beslut i sälj- och förhandlingsrollen.

Skallkrav:
- Projektledarutbildning med inriktning mot bygg/byggingenjörsutbildning
- Svenska och engelska i tal & skrift
- B-körkort

Meriterande:
- Arbetserfarenhet inom byggbranschen
- Flerspråkig i lettiska eller Ryska


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Januari 2018
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro och pågående uppdrag runt om i Sverige
Omfattning: Heltid (Vid projekt i annan stad kan det bli att man jobbar in fredagar)

Är du vår kunds nya Projektledare? Vi behandlar våra ansökningar löpande så sök tjänsten redan idag!

Välkommen in med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version