merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Processtekniker

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är cirka 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 950. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Tycker du att det är roligt med processtyrning, att utföra lättare reparationer och är relationsskapande? Då är du kanske vår nästa processtekniker!  

Har du erfarenhet av betong är detta meriterande, men det viktigaste är att du har en positiv inställning och viljan att växa tillsammans med oss!

Om tjänsten

Som processtekniker ansvarar du för framställning av betong genom processtyrning samt planering av inleveranser och betongbilar. Din yrkesroll innebär samarbete med leverantörer och chaufförer samt kontakt med kunder, vilket förutsätter att du är en social och engagerad person som har lätt för att skapa relationer. Då du kommer att arbeta i team med övriga processtekniker värdesätter vi att du är flexibel och trivs med teamarbete.

Hos oss är frihet under ansvar en självklarhet och du blir en del av en organisation där det finns möjlighet att växa i sin yrkesroll samt ingå i ett lag där vi har roligt på jobbet!

Kravprofil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av betongproduktion och/eller likvärdig utbildning samt god datorvana. Har du utbildningen "Betong klass II" är detta meriterande.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version