merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Agil Projektledare

About Axis Communications
Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network.

Axis has long-term relationships with partners and provides them with knowledge and ground-breaking network products in existing and new markets.

Axis has more than 2,700 dedicated employees in more than 50 countries around the world, supported by a global network of over 80,000 partners.
For more information about Axis, please visit our website www.axis.com .

Referensnummer: 2105

Hej,

Mitt namn är Magnus och jag letar efter erfaren Agil Projektledare som kan vara med och driva vår molnsatsning framåt här på Axis. På Axis får du möjlighet att driva ett initiativ som använder ny teknik, arkitektur och design för att skapa en Internet Of Things plattform med mycket hög säkerhet baserat på moln- och mikroservicearkitektur. Du kommer att få leda och coacha ett stort antal väldigt duktiga ingenjörer som brinner för det som vi håller på med.

I rollen som Projektledare för AXIS Connect kommer du att hamna i händelsernas center på Axis då många av de nya satsningarna på Axis utgår härifrån. Vilket betyder att du måste vara kommunikativ, bra på att hålla ihop människor och skapa en atmosfär som promotar samarbete mellan många olika delar här på Axis.  

Detta är ett väldigt nytt initiativ på Axis och då kanske du undrar hur det påverkar dig?

Vi kan ligga i framkant när det gäller nya teknologier
Vi bygger allting i Amazon AWS i en microservicearkitektur där varje team har ansvar för ett visst antal tjänster.
Du har möjlighet att vara med på en resa, där du kan vara med att påverka riktningen.
Du kommer att leda teamen som bygger molnlösningar för vår nya tjänsteplattform, du kommer därmed hjälpa oss att föra videoövervakning in i molnet. Du och dina agila team kommer att jobba tätt tillsammans med andra delar av Axis för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Vi bygger för framtiden så följande är väldigt viktigt för oss: kvalitet, testbarhet, kontinuerlig integration och kontinuerlig leverans.

VEM LETAR VI EFTER?
J ag letar efter dig som kan bidra med mycket energi och glädje till teamen och som brinner för Agil mjukvaruutveckling. Du vill gna föra in kunden i utvecklingsprocessen och har gjort det på tidigare uppdrag. Vi söker dig som erfarenhet av att driva Agila utveckling som spänner över såväl verksamhet som IT. Du agerar obehindrat på alla nivåer och är van vid att möta förändringsmotstånd. Du är inte rädd för att förändra saker och är beredd att stå i frontlinjen för dessa. 

Det är meriterande om du tidigare har lett projekt/program som har varit molnbaserad så att du förstår vad det innebär och de utmaningar som kommer med det. 

Jag är övertygade om att du har både det tekniska djupet och de ledarskapsfärdigheter som krävs för att kunna leda ett team mjukvaruutvecklare på Axis.

AXIS?
Axis är ett lundabaserat företag som är världsledande inom nätverksvideo. Vi jobbar med spjutspetsteknologi och är kända för vår höga grad av innovation och för våra extremt duktiga och dedikerade medarbetare. Som global marknadsledare är vi den drivande kraften bakom kontinuerlig innovation både vad gäller teknik och affärer.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version