merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare till Kjell Anderson Contracting AB

Kjell Anderson Contracting AB - Totalentreprenör för drivmedelsbranchen. Kjell Anderson Contracting AB är en av marknadsledarna i landet inom sin nisch. Vi bygger, förnyar och servar drivmedelsanläggningar från den minsta till den största med tillhörande byggnader och kringutrustning oavbrutet sedan 1976. Vi är idag drygt 50 medarbetare uppdelade på drivmedel, el, bygg, service, projektering och konsulting. Vi har även tillverkning av egna produkter under vårt varunamn Premac. Läs mer på www.premac.se

 

Nu behöver vi på Kjell Andersson Contracting förstärka vårt team med en byggnads/- anläggningsingenjör. Vi är ett glatt, driftigt och stabilt team som sedan drygt 40 år tillbaka bygger, förnyar och servar drivmedelsanläggningar runt om i landet. Hos oss får du möjlighet att påverka.

 

Ansvarsområden och arbetsuppgifterI rollen som projektledare driver du projekten från uppstarts- till avslutsmöte inom verksamhetsområdet drivmedelsanläggningar. Det innebär eget kundansvar, projektmöten, arbetsledning av intern och extern personal, ansvarar för kontakten med eventuella UE, säkerställer materialflöden, ekonomisk uppföljning och fakturering. 

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en bred tjänst i ett välrenommerat företag med starkt fäste i Mälardalen. En tjänst där du får möjlighet att påverka, bidra och utveckla tillsammans med ledning och kollegor. Ett företag som sätter sina medarbetare i främsta rummet och en arbetsplats som skapar goda förutsättningar för att lyckas. Som projektledare ingår du i företagets ledningsgrupp.

 

Vem söker vi

Vi söker nu dig byggnads- alternativ anläggningsingenjör med inriktning projektstyrning alternativt du som har förvärvat motsvarande kunskaper via arbetslivet. Du bör ha jobbat något år med liknande uppgifter. För Kjell Andersson är det dessutom viktigt att du känner för verksamhetens nisch som innehåller mycket teknik. Har du erfarenhet av CAD, BAS U och BAS P ses det som meriterande.

 

För att passa in i företagets kultur bör du som person vara positiv, se möjligheter, ansvarsfull, flexibel och utåtriktad. Du arbetar strukturerat och systematiskt och lägger stor vikt i att leverera i tid. Således krävs en viss talang för att prioritera, planera och viljan att jobba högt som lågt. Du behärskar svenska i tal och skrift och körkort krävs då resor ingår i tjänsten.  

 

Låter detta intressant för dig?

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Din ansökan registrerar du på www.skillsrekrytering.se senast 31 december. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Joon Fröberg på 070-616 00 79.

 

Välkommen!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version