merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Produktionsplanerare till innovativt företag inom skärande bearbetning!

Nu letar vi efter någon som läser en utbildning inom produktionsteknik eller liknande för att stötta vår kund med planeringen utav deras produktion.
Låter detta intressant? Ansök då redan idag!

Vår kund som har sin verksamhet i Eket och är verksamt inom skärande bearbetning, letar nu efter någon som kan stötta deras dagliga produktionsplanering där din roll blir att utifrån givna instruktioner arbeta med planering, avstämningar samt kontroller utav produktionen så att den håller den höga kvalitet som är satt.

Vår kund förser världsledande industriföretag i en rad olika branscher med komponenter och har en väldigt viktig roll i kedjan. Verksamheten genomsyras av kvalitet och innovation.

Du ska kunna arbeta två vardagar i veckan, med möjlighet att påverka vilka dagar du ska arbeta. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat så sök idag.

Din profil
Som person är du effektiv både i ditt arbete men också i din kommunikation med kollegor och externa kontakter.
Du läser någon form av utbildning inom produktionsteknik och är nu på jakt efter ett meriterande extrajobb för att utöka dina praktiska kunskaper. Meriterande är om du har erfarenhet inom industriarbete.
Du har erfarenhet utav något form av affärssystem, helst Monitor,

Utöver detta är du en analyserande och systematisk person som drivs av att ta ansvar och tar egna initiativ.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version