merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Forskningssjuksköterska/Studiekoordinator till Klinisk Farmakologisk P ...

Vi erbjuder 
Farmakologiska laboratoriet är en enhet inom klinisk farmakologi som ingår i Karolinska Universitetslaboratoriet. Farmakologiska laboratoriet består av Missbrukslaboratoriet, Läkemedelslaboratoriet och Dopinglaboratoriet och har ca 70 medarbetare totalt.  
 
Laboratoriets huvudsakliga uppgift är att analysera läkemedel och droger i blod, plasma och urin samt att utveckla och införa nya metoder inom området. De främsta analystekniker är och vätskekromatografi med masspektrometrisk detektion samt immunokemi. Även molekylärbiologiska plattformar används för vissa terapiområden  
 
Vi ser just nu en utveckling mot nya analystekniker och plattformar, t ex högupplösande masspektrometri och mot andra matriser t ex saliv, blodfläckar och utandningsluft. 
 
Om tjänsten 
Du arbetar i nära samverkan med dina kollegor ur olika yrkeskategorier såsom biomedicinska analytiker, sjukhuskemister och administratörer. Arbetsuppgifterna består av provmottagning, provberedning, bioanalys och utvärdering av resultat samt tekniskt godkännande.  
 
Som biomedicinsk analytiker är du underställd enhetschefen. I arbetet kan också ingå metodansvar och instrumentansvar samt att delta i forskning och utveckling.
 
 
Vi söker 
Arbetet på ett rutinlaboratorium innebär att den dagliga driften alltid har högsta prioritet så att korta svarstider utan avkall på kvaliteten kan garanteras.  
 
Detta kräver flexibilitet och prioriteringsförmåga. Du måste kunna samarbeta med övrig personal och bidra till ett gott psykosocialt klimat. 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan liknande högskoleutbildning. Har du erfarenhet av arbete med vätskekromatografi och masspektrometri är det meriterande men inte ett krav. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version