merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektcontroller Building

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

”Vårt mål på NCC är att vi ska ha branschens mest tillförlitliga projektstyrning”
Som projektcontroller kommer du, i ett självständigt och utmanande arbete, ansvara för hur vi arbetar med kostnadstyrning för att uppnå våra mål inom Building Väst. Befattningen är placerad under Specialistchef vilket också innebär att du kommer att vara en viktig del i genomförandet av avdelningens strategier.

Här är dina nya utmaningar
Som projektcontroller har du till huvuduppgift att stödja projekten med kostnadstyrning, riskhantering och prognosarbete inför projektstart och under projektets gång. Du jobbar proaktiv med utbildning i verktyg och arbetssätt för att utveckla vår avdelning inom kostnadsstyrning. Detta blir dina huvudsakliga uppgifter i rollen:


• Ge support till projekten i systemverktyg MAP
• Stödja projekten vid upprättande och kvalitetssäkring av produktionskalkyler
• Granska produktionskalkyler avseende kvalité och avstämningsbarhet
• Start av MAP-kostnadsstyrning
• Stödja och utveckla projekten i arbete med avstämning- och prognosteknik
• Behovsanpassad utbildning inom avdelning
• Delta i nätverk för projektstyrningsspecialister

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi ser att du har minst 3 års relevant erfarenhet som projektcontroller eller entreprenadingenjör och vill fortsätta utvecklas vidare inom projektekonomi och projektstyrning. Du har även kunskaper i systemverktyg MAP.
För att lyckas i rollen som projektcontroller har du förmågan att skapa kontakter och samarbete i våra projekt. Som person är du noggrann och strukturerad. Du har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att kontinuerligt förbättra våra processer och rutiner. Du är pedagogisk i ditt sätt att arbeta och trivs med att ha en roll där du kan arbeta självständigt och fungera som ett specialiststöd till våra projekt.

Vill du veta mer om tjänsten?
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Jonas Andersson, HR Specialist rekrytering på telefon 079-078 79 39. För frågor om tjänsten kan du kontakta Anders Lukschandl, Specialistchef på telefon 031-771 50 23. Registrera din ansökan och CV så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-01-20.

NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version