merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Byggnadsinspektör till bygglovenheten!

Bygglovenheten säkrar att byggandet i Nacka sker på ett rättsäkert och tillförlitligt sätt som ligger i linje med kommunens vision om öppenhet och mångfald.
Enheten ansvarar för frågor som rör bygglov, bygganmälan, obligatorisk ventilationskontroll och hissar. I nära samarbete med stadsbyggnadsservice inom kommunens kontaktcenter ger enheten råd och information inom byggområdet till Nackabor och de som bygger i Nacka. Bygglovenheten ansvarar också för stadsbyggnadsutmärkelsen där Nacka kommun lyfter fram goda exempel på bra stadsbyggnad.Vi bygger stad och söker dig som kan, vill och vågar vara med och driva stadsbyggnadsarbetet i en av Sveriges mest expansiva kommuner.

Antar du utmaningen? Stadsutvecklingsprocessen ansvarar för att utveckla och värna livsmiljön i Nacka genom att verka för bra bebyggelse, goda kommunikationer och en hälsosam miljö. Som medarbetare inom områdena planering, exploatering, bygglov, lantmäteri och miljö arbetar du med att förverkliga våra visioner nu och för framtida generationer.


Arbetsuppgifter
I Rollen som byggnadsinspektör deltar du i enhetens tekniska grupp och har ett aktivt samarbete med kollegorna och ditt team. Du håller i möten med byggherrar, kontrollansvarig med flera inför startbesked. Du gör arbetsplatsbesök och håller i slutsamråd samt meddelar slutbesked. I rollen som byggnadsinspektör deltar du i stadsbyggnadsprojekt där du samverkar med såväl byggherrar, exploatörer, interna kollegor med flera. I Nacka kommun arbetar du kontinuerligt med att effektivisera handläggningsprocessen samt att alltid ge medborgarna en hög service och ett professionellt bemötande.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom plan- och bygglagstiftningen samt boverkets byggregler. Du har en ingenjörsexamen med byggnadsteknisk inriktning eller annan teknisk utbildning inom byggområdet som bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i din roll som byggnadsinspektör behöver du trivas både med att arbeta självständigt och i team. Du bör ha en god förmåga att planera och organisera ditt arbete, ha lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt vara en god pedagog. Ett analytiskt tänkande och en god beslutsförmåga är andra viktiga egenskaper i rollen som byggnadsinspektör. Du är serviceorienterad och har ett genuint intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort är ett krav för tjänsten, då platsbesök är en del av arbetet.

Vi erbjuder dig
På bygglovenheten är vi ett inkluderande gäng med högt till tak och stor respekt för varandra. Vi har olika högskolebakgrund med allt från bland annat arkitekter till ingenjörer och samhällsplanerare. Hos oss får du möjlighet till flextid, distansarbete och en individuell utvecklingsplan.

Kontaktpersoner
Maria Melcher, Bygglovchef, 070-431 99 35
Ramin Shab Afrooz, facklig representant för Sveriges ingenjörer, 08-718 93 88

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök gärna därför redan idag, sista ansökningsdag är: 26 dec 2017. 

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version