merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Platschef mark/anläggning till Kiruna

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges gator och vägar samt annan infrastruktur. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet i Svevia nu och i framtiden.

Tjänsten: Vi söker en erfaren platschef med erfarenhet från något/några av områdena mark, väg, anläggning och/eller VA. Du kommer att få en central roll i våra uppdrag. Du planerar, driver och följer upp egna projekt med ansvar för bl a personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du har också dagliga kontakter med medarbetare, kunder och leverantörer vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta. Som platschef kommer du också att ingå i arbetschefsområdets ledningsgrupp. För oss kommer du att bli en nyckelperson som leder till goda resultat och hög trivsel. Du kommer också att aktivt arbeta med marknadsbevakning och kundvård.

Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, gärna på högskolenivå. Du måste också ha erfarenhet från branschen. Körkort och goda PC-kunskaper är ett krav. Har du också haft personalansvar i ditt tidigare jobb så är det meriterande. Vi kommer också att lägga mycket stor vikt på dina personliga egenskaper som exempelvis ledarskaps- och samarbetsförmåga, engagemang, social kompetens samt ett förtroendeingivande och affärsmässigt arbetssätt. Våra värderingar är också viktiga för oss och vi vill att du lever upp till dessa; affärsmässig, nytänkande, omtänksam och trovärdig.

Ansökan:  Mer information om tjänsten lämnas av arbetschef Robert Nyhlén på tel 0920-43 52 47. Våra fackliga företrädare för SACO, Ledarna, Unionen och Seko når du via vår växel 08-404 10 00.

Ge dig själv chansen att vara med i Svevias positiva utveckling. Du är välkommen till ett företag som erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med bra anställningsförhållanden i en verksamhet med stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter. 

Varmt välkommen med din ansökan till Svevia - utan oss stannar Sverige.

Säljsamtal rörande denna anons undanber vi oss vänligt men bestämt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version