merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare till Structor Projektledning Malmö AB

Vi på Structor Projektledning Malmö är fokuserade på husbyggnation. Det gör att vi är inblandade i stora som små byggen i större delen av Skåne. Från spännande butiksombyggnader, via prestigebyggen i hotellbranschen till det enorma ESS-projektet utanför Lund. Vi har en mycket positiv utveckling och behöver nu omgående en initiativrik och erfaren projektledare.

Bakgrund & erfarenheter
Som projektledare hos oss behöver du både kunna visa tydligt ledarskap och ha förmåga att själv ta stort ansvar. Du har en ingenjörsutbildning från högskola, universitet eller motsvarande. Eftersom du har arbetat några år som projektledare vet du hur man budgeterar, håller ordning och reda på projekt och kan leverera och hålla tidplaner.

Vårt erbjudande
Det här är ett arbete för dig som tycker om variation. Du får arbeta fritt men med eget ansvar. Utgångspunkten är vårt fina kontor i centrala Malmö men du kommer vara ute mycket på byggarbetsplatser och hos våra kunder. Du lägger själv upp din dag utifrån dina uppdrag. Du är välkommen att delta med egna initiativ i vårt säljarbete, men om du inte känner dig bekväm med en säljande roll har du kollegor som redan ansvarar för detta.

Kontakt
För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jörgen Björkman på 0739-80 83 95. Då vi arbetar med löpande urval behöver vi din ansökan med CV snarast. Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version