merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Snickare med erfarenhet Skövde

Om företaget
Vi söker erfarna snickare
För kunds räkning söker vi snickare för kommande uppdrag i Skövde, Skaraborg med omnejd.


Dina arbetsuppgifter
Snickare
Eftersom uppdragen skiftar är det viktigt att du specificerar vad du tidigare arbetat med inom bygg, på vilken nivå du anser dig kunna de olika momenten.


Din profil
Till tjänsten som Snickare söker vi dig med några års erfarenhet av byggenl på olika byggarbetsplatser. Du som söker är självgående och samarbetsvilliga lagspelare med fokus på kund och kvalitet. B-körkort och yrkesbevis är ett krav. Du är en erfaren snickare som är noggrann, ordentlig och med hög arbetsmoral. Givetvis har du goda referenser.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Hör gärna av dig om du har några frågor: Jim.Edgren@vmp-group.se

Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året (2015) omsatte VMP 1,15 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. Kort sagt "Startsträcka 0 - Ansvar 100".

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version