merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Erfaren projektutvecklare inom bostadsbranschen

Trivs du att arbeta i projektform, har affärstänk och erfarenhet inom bostadsutveckling? OBOS Projektutveckling i Göteborg söker dig!

Dina arbetsdagar är varierande
Som Projektutvecklare har du ett brett ansvar i våra bostadsprojekt, du är aktiv i tidiga skeden fram till slutavräkning. Det innebär hos oss att arbeta med markförvärv, detaljplaner, bygglov och bearbeta intressenter. Du ansvarar för avtalsupprättande, förhandlingsarbetet med UE, bildandet av BRF.

Dina kontaktytor är kommuner, markägare, myndigheter, underentreprenörer och andra kommersiella partners. Ditt ekonomiska ansvar innefattar byggherrekostnader, ekonomisk styrning, uppföljning och rapportering.

Vi verkar i hela värdekedjan från markköp till utveckling av nya områden med bostäder och servicefunktioner. Våra projekt omfattar vanligtvis upp till 50 hus/lägenheter. Projektutvecklare finns över hela landet för att vi ska kunna vara lokala där vi verkar. I Göteborg satsar vi och behöver nu förstärkning. Här arbetar vi tillsammans i projektgrupper och vi på kontoret är affärsutvecklare, projektutvecklare, projektledare, ritare, beredare och projektsamordnare. Du kommer att ingå i ett framgångsrikt team och "ett gött gäng" som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Du, din bakgrund och din framgång
Vi arbetar kundorienterat, vilket innebär att du är försäljningsinriktad, trivs i förhandlingar och dialoger. Du är en relationsbyggare och trivs med ett brett kontaktnät. Du har byggingenjörsexamen och erfarenhet från projektutveckling i bostadsbranschen. Du har god IT-kunskap samt B-körkort.

OBOS går en ljus framtid till mötes
Koncernen befinner sig i ett expansivt skede och tar sig an framtidens utmaningar genom att utveckla och stärka våra affärsområden. Nu ökar vi fokus på projektutveckling med markförvärv och egenutvecklade bostadsrättsprojekt.

Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen. Vi satsar på att personalen ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till friskvård och sociala aktiviteter.

Nu hoppas vi att du blivit intresserad
I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark, Adecco Group. Du registrerar din ansökan nedan, vilket du gör snarast då urvalsarbetet sker löpande. Bifoga CV och personligt brev där du gärna får motivera varför du söker denna tjänst och vad du kan bidra med. Sista ansökningsdag är torsdag 14 december.

Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester som urvalsverktyg. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Westman på 0736-84 63 21, alternativt malin.westman@badenochandclark.se. Varmt välkommen med din ansökan!

OBOS Sverige AB är en av Sveriges ledande bostadsutvecklare, med drygt 1 000 medarbetare och över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927. I Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget Kärnhem. Huvudkontoret är beläget i småländska Myresjö. OBOS är en stabil och långsiktig partner inom bostadsbyggande på den svenska marknaden. Läs mer om oss på: www.obos.se/projektutveckling

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version