merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Mark- och exploateringsingenjör

Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalen där naturen alltid finns runt hörnet, samtidigt som de större städerna, Stockholm, Uppsala och Enköping, i vår närhet enkelt kan nås med bra kommunikationer.

Vi jobbar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling.

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun!

Håbo kommun, med Bålsta som centralort, befinner sig i tillväxt och har medvind i utvecklingen. Vi är mitt uppe i ett spännande skede med många utmaningar och stadsbyggnadsprojekt att genomföra.
Bygg- och miljöförvaltningen med närmare 40 medarbetare har verksamhet inom planerings- och exploateringsfrågor, bygglov, miljö- och hälsoskydd, kart, mät och GIS samt bostadsanpassning. Vi söker nu en mark- och exploateringsingenjör till ett stimulerande uppdrag där du i samverkan med andra får en aktiv roll i samhällsutvecklingen i Håbo kommun. Tjänsten är placerad på plan- och exploateringsavdelningen. Arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt, och du förväntas vara en god ambassadör för Håbo kommun.
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en organisation där vi värdesätter gott samarbete, förmågan att ta egna initiativ och goda resultat. Håbo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och erbjuder friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, generös flextid och möjlighet att nyttja fina förmånserbjudanden mot brutto- eller nettolöneavdrag.

 

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att vara projektledare för exploateringsprojekt med ansvar för juridik, teknik och ekonomi från projektstart till uppföljning av slutfört projekt. Du leder och samordnar arbetet i ett projektteam och ansvarar för förhandlingar, avtal, kalkyler, ekonomisk uppföljning och genomförande. Du har kontinuerlig kontakt med exploatörer, kommuninvånare, näringsliv, myndigheter, kommunpolitiker och kommunala förvaltningar.

I uppdraget ingår också att vara delaktig i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete samt vara en del av arbetslaget och bidra till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. I Håbo kommun arbetar vi processorienterat. Detta innebär att vi tror på ett arbetssätt där vi möts över kontoren och de olika professionerna, och där vi tillsammans skapar resultat med kvalité och där vi på smartaste sätt arbetar genom våra processer för att nå uppsatta mål.

I uppdraget som mark- och exploateringsingenjör hos oss får du ett omväxlande och intressant arbete där du får arbeta med hela bredden av mark- och exploateringsfrågor, både stora och små projekt allt utifrån din kompetens och erfarenhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning med inriktning mot lantmäteri, samhällsbyggnad, väg- och vatten eller annan utbildning eller erfarenhet som av oss bedöms likvärdig. Vi vill att du har goda kunskaper inom fastighetsjuridik, fastighetsekonomi, plan- och bygglagen och angränsande områden. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i samhällsbyggnadsprocessen med erfarenhet från projektledning. Att ha arbetat i en politiskt styrd organisation är också meriterande.

Du har god datorvana och använder IT som ett naturligt redskap i arbetet.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
I rollen som mark- och exploateringsingenjör behöver du vara bra på att kommunicera och ha ett serviceinriktat förhållningssätt då arbetet innebär kontakt med många olika intressenter till kommunen. Du arbetar bra både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du har ett problemlösande och kreativt förhållningssätt till ditt arbete och till olika situationer som uppstår.

Förutsättningar för att klara arbetet är att du har god förmåga att uttrycka dig klart och tydligt i skrift, har en mycket god administrativ förmåga och tycker om att ge service.

Tillträde
Tillträde sker efter överenskommelse.

Sysselsättningsgrad
100 %

Lön
Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag
2017-12-22

Intervjuer kommer att ske löpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Håbo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och platsannonsleverantörer 

Kontaktperson
Anna-Karin Bergvall, 0171-528 25, Förvaltningschef Bygg- och Miljöförvaltningen

 


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version