merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior arbetsledare till Sigma Young Talent

Har du nyligen tagit examen inom byggteknik och vill ha ett arbete där du är delaktig i viktiga projekt med eget ansvarstagande? Vill du bli en del av ett framgångsrikt och familjärt bolag där din utveckling sätts i fokus? Då kan det vara dig vi söker till rollen som arbetsledare.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om kunden:
Vår kund är en entreprenadfirma som ansvarar för hela processen, från planering till färdigställande. De har flera spännande projekt framför sig och behöver ha fler arbetsledare till sitt team. Hos vår kund blir du en del av ett familjärt bolag där du har stora möjligheter att utvecklas. Mer information ges vid intervjutillfället.

Om rollen:
I rollen som arbetsledare har du en varierad vardag där du är delaktig i både stora och små projekt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av övervakning av byggen och produktion samt administration i form av kostnadsstyrning. I projekten arbetar du tätt tillsammans med platschef, andra arbetsledare, arbetschef och underentreprenörer. I projekten får du ditt eget ansvarsområde som till exempel kan vara innerväggar eller tillvalshantering där ekonomiansvaret ingår. Du är med i projekten från början och får ett helhetsperspektiv. Rollen ställer krav på att man är strukturerad och duktig på att kommunicera då man ofta håller ihop många av trådarna i projekten.
Som stöd har du dina seniora kollegor som ser till att du kommer in på bästa sätt i rollen.

Din profil:
Vi söker dig som:

- Har en avslutad utbildning inom byggteknik eller liknande, exempelvis YH.
- Kommunicerar flytande på svenska och engelska
- Har B-körkort.
- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av branschen i form av praktik eller tidigare arbete.

Som person trivs du med ansvarstagande och att själv driva saker framåt. Du gillar att arbeta i en varierad vardag där du har ett strukturerat arbetssätt och lätt för förstå vilka arbetsuppgifter som behövs prioriteras. Du är heller inte rädd för att hugga i när det behövs och du trivs med att arbeta ute på byggen likväl som inne på kontoret.

Sigmas värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.
http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Mer om Sigma Young Talent
Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT och teknik. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen ”Expect a better tomorrow” vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.
http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan
Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Johanna Norman - johanna.norma@sigma.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version