merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Entreprenadingenjör - Kalkyl

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Nu söker Peab Anläggning ännu en Entreprenadingenjör att stärka upp vårt team med. Vår grupp arbetar med Drift- och underhåll samt mindre anläggningsprojekt och söker dig som vill ha chansen att bidra till framgång tillsammans med härliga kollegor. Vi är en grupp som växer, vi har spännande projekt framför oss och därför behöver vi bli ännu fler. Delaktighet är viktigt för oss och vi vill att våra medarbetare är med och påverkar. Hos oss ser vi alla som ledare vilket är en del av vårt utvecklingsarbete som pågår. Vi är enormt stolta över vår resa och ser fram emot att träffa dig som är nyfiken på att följa med oss framåt.

Om tjänsten som Entreprenadingenjör - kalkyl

Som Entreprenadingenjör med inriktning kalkyl som jobbar främst med anläggningsprojekt och arbetar självständigt med att ta fram anbudsförslag för kommande projekt. I rollen får du även förmånen att följa och stötta plastledningen i projektens alla skeden. Du driver processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och har flera projekt på gång samtidigt.

Arbetet innebär att analysera, identifiera risker samt se möjligheter att hitta alternativa konkurrenskraftiga lösningar på i anbudsskedet. Arbetet bedrivs ofta i nära samarbete med arbetschefer och platschefer.

Kravprofil

Vi söker dig som har en byggteknisk bakgrund med tidigare erfarenhet från produktion, kalkylarbete och projektekonomi. Vi ser gärna du har erfarenhet av AMA. Har tidigare arbetat i kalkylprogrammet MAP ser vi det som en merit.

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas och bidra i rollen behöver du vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vi ser gärna att du är affärsorienterad, kostnadsmedveten och gillar utmaningar. Du kommer i stor utsträckning att jobba självständigt i ditt dagliga arbete varför vi även värdesätter drivkraft och prioriteringsförmåga som viktiga egenskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version