merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

VVS-konstruktör till WSP i Jönköping

För dig som vill få möjlighet att utvecklas och växa inom VVS finns här en perfekt chans att ta dig an din första eller kanske nästa utmaning i din karriär som Konstruktör! Här får du möjlighet att arbeta på ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag där du blir en viktig del av företagets fortsatta framgångsresa. Vi ser fram emot Din ansökan!

OM TJÄNSTEN
WSP växer och har många spännande projekt på gång inom affärsområdet VVS. Därför söker Academic Work för WSPs räkning en VVS-konstruktör till deras toppmoderna lokaler mitt i centrala Jönköping. På kontoret i Jönköping arbetar ca 80 medarbetare varav 13 personer arbetar i teamet inom VVS. Du kommer att arbeta i nära samarbete med VVS-avdelningar vid WSP´s kontor i Linköping, Värnamo, Växjö, Falköping, Göteborg, Kalmar och Oskarshamn. Bland uppdragsgivarna finns industrier, fastighetsbolag, byggföretag, installationsföretag, stat, kommun och landsting.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSPs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos WSP.

ARBETSUPPGIFTER
Som VVS-konstruktör får du vara med och påverka projekten från tidiga uppstartsskeden till dess att projekten avslutas och verksamhetsstart sker. Projekten bedrivs i team och du kommer att vara en del av teamet och ansvara för olika delar genom hela projektgenomförandet. Du arbetar med både nybyggnation och ombyggnation och designar tekniska system utifrån ställda krav och handlingar. Du arbetar med design och konstruktion, främst i verktygen AutoCad och MagicCad.

WSP erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa i din roll. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling utifrån dina yrkesmässiga och personliga intressen i samråd med din chef. På sikt kan du exempelvis agera mentor eller specialist inom verksamheten där du delar med dig av din kompetens och erfarenhet. För dig som har en dröm om att arbeta utomlands finns det goda möjligheter till utbyte med WSPs kontor i andra länder.

VI SÖKER DIG SOM
* Du är civil-, högskole-, gymnasieingenjör eller motsvarande med energi-/VVS-inriktning


* Har mycket god teknisk förståelse inom VVS som du erhållit från teknisk högskoleutbildning alternativt från arbetslivserfarenhet
* Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift då kommunikation och dokumentation förs på svenska


Det är meriterande om du:


* Har kunskaper i AutoCad/Revit och MagiCad
* Har erfarenhet av arbete i konsult- eller entreprenadverksamhet


Vi ser att du som söker har ett stort tekniskt intresse med hög drivkraft och ambition. Du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbetssätt. Du är flexibel och anpassar dig med lätthet till nya omständigheter. Du kan arbeta både självständigt och i grupp där du har en god samarbetsförmåga med dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Jönköping
* Kontaktuppgifter: Anna Johansson
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSP’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar deras medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Tillsammans har de 47 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har de omkring 4000 anställda i Sverige.

WSP Systems finns över hela landet och arbetar med allt som rör el, IT, tele, automation och VVS . Bland uppdragsgivarna finns industrier, fastighetsbolag, byggföretag, installationsföretag, stat, kommun och landsting.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version