merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

BIM-ingenjör till Göteborg

Vill du vara med på resan i ett av de största infrastrukturprojekten i Göteborg? Vi söker juniora BIM-ingenjörer!

StudentConsulting söker nu för kunds räkning BIM-ingenjörer till Göteborg. Vår kund är ett stort internationellt bolag inom byggbranschen som arbetar uteslutande med stora infrastrukturs- och anläggningsprojekt. De söker nu ingenjörer till Göteborg.

I rollen som BIM-ingenjör kommer du arbeta med BIM-modellering av ett stort projekt. Du kommer arbeta med simulering och visualisering av projektet kopplat till projektets effektivitet och planering.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten är på heltid tillsvidare och dina arbetstider är under dagtid. Du kommer arbeta centralt i Göteborg och start för tjänsten är så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Din profil
För att vara aktuell har du eftergymnasial utbildning, gärna civilingenjör, inom byggteknik och/eller BIM-samordning. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper i BIM, Revit och projektering. Utöver detta talar och skriver du obehindrat på svenska samt engelska.

Meriterande är det om du tidigare arbetat i en liknande roll med modellering av stora projekt. Det är även ett plus om du har kunskaper inom CAD.

Som person är du framåt och ambitiös. I denna roll finns stora utvecklingsmöjligheter, vilket är något du drivs av. Du trivs med att arbeta i team och har ett strukturerat arbetssätt.

Låter detta som dig? Lämna in en ansökan på engelska redan idag då vi gör ett löpande urval!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version