merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Träarbetare till Gällivare

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

Vi söker nu efter fyra kunniga träarbetare till en av våra kunder i Gällivare. Arbetsuppgifterna kommer främst vara utvändig fasad vid husproduktion.

Vi söker dig som har minst sex års erfarenhet av arbete som träarbetare / snickare. Du har tidigare arbetat med utvändig fasad och är självgående gällande dessa arbetsuppgifter. Du är samarbetsvillig och kan läsa ritning. Du kan kommunicera på svenska eller engelska.

Bor du inte i Gällivare så utgår givetvis traktamente enligt kollektivavtal.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som träarbetare till oss redan idag!Vid frågor kontakta oss på 08-53034378.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version