merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

ST-läkare, Hud- och könssjukdomar, Umeå

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad?

Västerbottens läns landstings huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Hud- och STD-kliniken är en länsklinik. Vid kliniken bedrivs allmän hudmottagning samt en mottagning för sexuellt överförbara infektioner. Vi har även olika specialmottagningar såsom mottagning för diagnostik och behandling av hudtumörer, arbets- och miljödermatologisk mottagning och vulvamottagning. Dessutom har vi två ljusbehandlingsavdelningar. Förutom mottagningsverksamhet har vi en slutenvårdsplats för patienter med svårbehandlade hudsjukdomar. Vid kliniken bedrivs forskning och undervisning i nära samarbete med Umeå universitet.

Vi söker nu en ST-läkare för specialisering inom Hud- och könssjukdomar.

ARBETSUPPGIFTER
Utöver det specialitetsspecifika programmet för ST-läkare inom Hud och könssjukdomar erbjuder vi även LEKA, ett program med ledarskap, ekonomi, kommunikation, administration, etik och tid för personlig reflektion.

KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som läkare senast vid tillträde. Klinisk erfarenhet och forskningsarbete är meriterande. Vi kräver goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1.

Hänsyn tas till personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
1-3 tjänster som Universitets-ST med klinisk tjänstgöring vid valfri specialitet inom Norra sjukvårdsregionen kommer att utlysas på www.offentligajobb.se den 18 januari 2018 med sista ansökningsdag den 8 februari 2018.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version