merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Erlandssonare till Byggservice - träarbetare

.

Företaget
Erlandssonkoncernen omfattar idag entreprenadverksamhet samt fastighetsförvaltning. Företaget är privatägt och omfattar 1000 medarbetare och 5 Mrd kr i omsättning. Affärsidén är att verka inom ett begränsat antal affärsområden genom gedigen kompetens och erfarenhet.
 
Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag över 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på över 500Mkr och en historisk tillväxt om ca 100Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.
 
Tjänsten
Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå detta så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Erlandssonare är ett begrepp som vi är stolta över och vill fortsätta utveckla bl a genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas. 
 
Nu söker vi träarbetare inom byggservice. Du som söker skall ha erforderlig utbildning samt minst 3 års erfarenhet av byggservice eller försäkringsskador. Tjänsten innebär mycket eget ansvar, flexibilitet, kundkontakt och initiativtagande. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen. Arbetsområdet kommer täcka Trelleborg, Vellinge och södra Malmö.

Besök gärna vår hemsida: www.erlandssonbygg.se för mer information och fler tjänster.
Rekrytering kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökan görs via vår hemsida. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.
För ytterligare information kontakta Sandra Eriksson, 040-674 00 86 eller på sandra.eriksson@erlandssonbygg.se.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version