merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ikett söker Byggnads/Inredningssnickare!

Om tjänsten
Ikett Personalpartner söker nu en erfaren och händig byggnads/inredningssnickare till kund i Vara!

Vi söker dig som vill ha ett varierande jobb med olika utmaningar varje dag. Du som söker kommer arbeta som snickare med arbetsuppgifter som byggnation av tak, golv och interiör. Allt arbete görs efter ritning och kräver noggrannhet.

Arbetstider är förlagt till dagtid, mån-tors 07:00 - 16:00 och fredagar 07:00 - 13:00. Du som söker bör bo i närområdet då tjänsten är tänkt att övergå till kund.


Din profil
Arbetsmoment som skall utföras: Byggnation av väggar tak, golv och inredning efter ritning. Olika former av byggnadskonstruktioner med höga krav på noggrannhet och finnish.
Montering av inredning i bostadsmoduler till offshoreindustri.

Önskemål/Kravs: Tidigare erfarenhet av byggarbete med höga krav efter ritning. Stark vilja att lära sig nya arbetssätt och van vid att arbeta med höga krav på finnish.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version