merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare Regionnät

E. ON söker Projektledare Regionnät
Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.

E.ON befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Vi fokuserar mer än någonsin på att växa med kundnära energilösningar. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med våra kunder för att öka vår konkurrenskraft och för att bygga ett hållbart samhälle. Kanske är du vår framtida Projektledare som kan arbeta med våra kommande projekt.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att genomföra projektentreprenader samt större kundanslutningsprojekt relaterade till transformatorstationer och regionledningsprojekt. Du kommer att ansvara och driva projekt från investeringsbeslut eller kundbeställning fram till färdig anläggning.

I rollen ingår bland annat:


kontroll och styrning av entreprenader
ekonomisk uppföljning av projektet
upphandling av projektentreprenader tillsammans med inköp
aktivt bidra till utveckling av verksamheten
rådgivning i kund- avtal- och tillståndsfrågor


Du förväntas ha stort affärsfokus och intresse för förhandlingar där du på ett affärsmässigt sätt förhåller dig till såväl kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer. Verksamheten är nationell och projekten är geografiskt spridda och därför förekommer resor i tjänsten.

Kontaktytorna är många såväl inom E.ON som med kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer. Kommunikationen är därför en viktig del i arbetet, där du på ett tydligt sätt förväntas vidareförmedla kunskap till övriga intressenter. Vi letar därför efter dig som har en god social kompetens och samarbetsförmåga. I arbetet förväntas du arbeta strukturerat, affärsmässigt och kvalitetsmedvetet då kundnöjdhet, långsiktighet och helhetsresultat är viktigt för E.ONs verksamhet. E.ON sätter alltid säkerheten först och vi arbetar ständigt med att utveckla en god säkerhetsmedvetenhet.   

För att lyckas i rollen och passa in i teamet behöver du ha en relevant högskoleutbildning, troligtvis inom elkraftteknik eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vidare värdesätter vi olika kompetenser och erfarenhet från branschen så som anläggningskunskap, entreprenadjuridik samt förhandlingsvana.

För dig med ambition och drivkraft finns möjligheter till olika karriärsvägar inom E.ON

Tjänstens placering är i Norrköping men möjliga alternativa placeringar är Malmö, Sundsvall eller Kalmar.

Vill du bidra till energiomställningen, skapa nya affärer och har ett tekniskt intresse? Då kommer du att trivas hos oss! Välkommen in med din ansökan redan idag då vi kan tillämpa löpande urval, dock senast 17 december.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:

Daniel Axelsson, +46 702 885188

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Sofia Gustavsson, +46 703 066065, Unionen
Johan Persson, +46 706 244064, Akademikerna
Mattias Andolfsson, +46 709 669029, Ledarna

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version