merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektör inom fiber till härligt team på NDN Nätdesign

Är du nyutexaminerad inom bygg och/eller anläggning och har ett brinnande intresse för bygg och teknik? Är du också en person som gillar att arbeta detaljorienterat samt med höga krav på kvalitet? NDN Nätdesign söker dig! Som projektör får du möjlighet att kliva in i en bred roll där du varje dag lär dig nytt inom fiberbyggnationer och projektering. Företaget växer så det knakar, bli en del av dem och sök tjänsten idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för NDN Nätdesigns räkning en fiberprojektör som ska arbeta med att rita bygghandlingar för fibernät. Du kommer rapportera till teamleader och arbeta tillsammans med ung grupp av andra projektörer. NDN Nätdesign är under expansionsfas och erbjuder dig därför en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Bland personalen på NDN Nätdesign är stämningen och sammanhållningen god. De hittar på saker tillsammans på och utanför jobbet och här har alla möjlighet att påverka. Trots att företaget vuxit snabbt under de senaste åren finns en god struktur samt ordning vilket innebär att du kommer få en tydlig introduktion samt arbetsbeskrivning från start. Målet är att fortsätta växa vilket vidare gör att du kommer in i en spännande fas.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NDN Nätdesign. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektör kommer du arbeta med att rita bygghandlingar för fiberbyggen. Du använder Auto CAD och bestämmer hur nätet ska byggas samt hur det ska grävas ner och dras till hushållen. Du använder även Excel för att bestämma hur fibrerna ska skarvas. Utifrån detta räknar du ut bland annat hur mycket samt vilka material som behövs för arbetet. Utöver det arbetar du också med att uppdatera handlingar under byggprojektet och att ha kontakt med landägare inför byggen.

Arbetet sker till största del på kontoret men på sikt är planen också att du kommer åka ut i Stockholmsområdet för att se de byggen du arbetar med. Det kommer vara en viss uppstartssträcka innan du lär dig rollen men du kommer hela tiden få stöttning från kollegor med mer erfarenhet från rollen.

Du kommer till exempel att:


* Rita bygghandlingar i Auto CAD
* Ha en central roll i projektet
* Uppdatera handlingar


Tjänsten passar dig som gillar att grotta ner dig i ritningar och som brinner för byggbranschen. Du vill ha ett lärorikt första jobb samt en bred grund att stå på inför en framtida karriär inom bygg. På företaget finns goda utvecklingsmöjligheter på sikt, baserat på vad du är mest intresserad av att utvecklas inom.

VI SÖKER DIG SOM
* Är nyutexaminerad från en eftergymnasial utbildning inom bygg och/eller anläggning


* Har ett stort teknikintresse
* Har kunskap i Auto CAD
* Pratar svenska och engelska obehindrat
* Har körkort B


Som person är du strukturerad, detaljfokuserad och noggrann. Eftersom du arbetar i ett team med andra projektörer är det vidare viktigt att du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta med andra. När du stöter på problem i arbetet är du inte rädd för att fråga om hjälp samtidigt som att du hela tiden arbetar för att lära dig mer och utvecklas i din roll.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: tillsvidare
* Placering: Hammarby sjöstad
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NDN Nät-designs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
NDN Nätdesign AB levererar, tillsammans med sina systerbolag i Gilling-gruppen, fiber till 4.000 villor under 2016. De finns med genom hela processen och bistår med projektering, upphandling, inmätning, byggledning, projektledning och slutdokumentation. Tillsammans med gruppens andra bolag Sandström Nätentreprenad och FBS Installation erbjuder de en helhetslösning och bidrar till arbetet med att fiberansluta hela samhället.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version