merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior processingenjör med ansvar till Valmet

Är du driven och vill utnyttja din ambitiösa förmåga i en organisation där du får möjligheten att växa? Har du dessutom en högskole-eller civilingenjörsutbildning inom kemiteknik eller liknande och besitter en problemlösande förmåga så tror vi att du är rätt person för rollen. Om du är redo för att starta din karriär som processingenjör, ta chansen och sök tjänsten hos en global världsledande leverantör inom massa-, pappers-, och energiindustrin direkt!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Valmets räkning en junior processingenjör med placering på Lindholmen, Göteborg. Med över 12 000 medarbetare globalt är Valmet bland de ledande leverantörerna inom massa-, papper- och energiindustrin. Valmets avancerade processlösningar sträcker sig från leverans av mindre ombyggnader (enstaka effekter) till kompletta nyckelfärdiga anläggningar. På kontoret i Göteborg har man det globala produktansvaret för indunstningsteknik inom Valmet. Trots distansen arbetar Valmet nära sina andra marknader vilket innebär internationella kontakter och frekventa resor. Du kommer ingå i ett team bestående av 12 personer med sammanlagt över 100 års arbetslivserfarenhet från processindustrin. Gruppen består av Processingenjörer och Comosingenjörer med Anders som närmsta chef.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Valmet på lång sikt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Valmets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER
Som processingenjör kommer du arbeta med utformning av indunstningsanläggningar till massaindustrin. Du kommer att utforma P&ID (piping and instrumentations diagram), göra mass- och energibalanser samt dimensionering av processutrustning. Du kommer även vara delaktig i olika projekt, så som försäljningsprojekt, kundorderprojekt och FoU- projekt vilket innebär stor variation och bredd i ditt arbete. Du kommer vara delaktig från start till slut i projekten, från kundmöten till projektgenomförande. Du kommer även hålla föredrag för kunder och leverantörer och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med detta.

I rollen som processingenjör kommer du att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du kommer att samverka med andra delar av organisationen, bland annat kommer du att agera stöd till säljavdelningen i processlösningar samt teknisk rådgivning till övriga funktioner.

Tjänsten passar dig som trivs med teknisk problemlösning och som har ett intresse för beräkning eftersom detta kommer att ingå i rollen. Du har därav en bred roll vilket kräver att du ser långsiktighet i tjänsten. Valmet är en organisation där driv och ambition är en framgångsfaktor och passar dig som vill utvecklas och växa under en längre period i ett globalt företag.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom kemiteknik eller motsvarande


* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


Det är meriterande om du


* Har tidigare erfarenhet av arbete som inom processindustri


Eftersom du har många kontaktytor som processingenjör, ställer det krav på att du har en god kommunikativ förmåga samt en god förmåga att samarbeta med andra. Vi ser att du är engagerad och nyfiken i ditt arbete och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen. Det är viktigt att du är noggrann och är uppmärksam på detaljer för att bli framgångsrik i rollen. För att lyckas ser vi även att du är resultatinriktad och arbetar aktivt för att uppnå önskat resultat tillsammans med dina medarbetare.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Februari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lindholmen, Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Valmets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Valmet är världsledande leverantör av utrustning och tjänster för kemikalieåtervinning i massindustrin samt pannanläggningar för värme och kraft från biobränsle, avfall, olja och gas. De levererar processer, utrustningar och skräddarsydda specialtjänster till olika industrier. Vidare ingår Valmet i en stor koncern som finns i fler än 50 länder och betjänar kunder inom bland annat massa- och pappersindustrin, berg- och mineralbearbetningsindustrin, energiindustrin.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version