merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

För kunds räkning söker vi en VVS-montör

God bemanning är ett CSR-bolag (Corporate Social Responsibilty), vilket innebär att vi tycker att det är viktigt att aktörer i det privata näringslivet är med och tar ansvar  för att lösa samhällsproblem. Matchningsproblematiken på den svenska arbetsmarknaden är ett sådant problem, vi arbetar därför inom olika bristyrkesbranscher. God Bemanning är ett dotterbolag till Pema Sweden AB, som är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. För kunds räkning bistår vi nu i ett rekryteringsuppdrag där vi söker en VVS-montör till Linköping. För rätt person kommer det att innebära en fast tjänst hos ett välrenommerat företag.

Vår kund erbjuder kompletta badrumsrenoveringar, service och utbyte av VVS produkter och värmetekniska lösningar till privatpersoner och företag.

Du kommer att i första hand jobba med badrumsrenoveringar, installerat och klart samt service. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom driv och engagemang. Du är positiv, noggrann, flexibel och har initiativförmåga samt att du är mycket ansvarsfull. Du präglas av stark servicekänsla och vill alltid visa ditt bästa.

Du bör ha arbetslivserfarenhet, kompetens gällande branschregler och förmåga att arbeta självständigt så att slutresultatet blir bra.
B-körkort och viss datorvana är ett krav i denna tjänst, även goda kunskaper i svenska språket. Har du även VVS-certifikat är detta meriterande.

Ditt arbetsområde täcker i första hand Linköpings kommun med omnejd.

För mer information om tjänsten kontakta hamma.mohammedian@godbemanning.se

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version