merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Byggingenjör variabel arbetsort

Om kunden
För kunds räkning söker vi nu säljingenjörer inom byggindustrin. Vår kund är ledande inom byggnation av vägar, broar och tunnlar. Tjänsten innebär en expansion på den svenska marknaden. Du blir en brobyggare mellan vår kund och den svenska byggmarknaden. Har du vad som krävs för denna tjänst?

Dina arbetsuppgifter
Du skapar möten med människor från företag inom väg- och brobyggnation. Din arbetsuppgift är att lära känna rätt beslutsfattare och att sälja in företagets konstruktioner på den svenska marknaden. Tjänsten innebär resor inom hela landet samt även Norge, varför du gärna får bo i Värmland eller kunna tänka dig flytta hit. Med företagets välutvecklade koncept har du stora möjligheter att lyckas. Kunderna består av de större byggentreprenörerna inom vägbyggnation samt beslutsfattare i andra företag. Du kommer också att besöka mässor och vara med där byggfrågor avhandlas. Det här är en fri tjänst där du själv skapar innehållet i din dag. Låter det intressant ska du söka tjänsten omgående, då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Din profil
Du som passar i den här rollen är en god relationsbyggare. Mötet med människor driver dig framåt i yrkeslivet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning mot företag inom bygg- och anläggningsbranschen och det är en stor fördel om du har entreprenörserfarenhet, speciellt från bro- och vägbygge. Du gillar försäljning och drivs av att självständigt få sätta upp mål och skapa resultat samt av att hjälpa kunden med tekniska lösningar som löser kundens problem.

Dina personliga egenskaper är avgörande för den här tjänsten. Du är en god kommunikatör och behärskar både engelska och svenska flytande. Du är entusiasmerande och bra på att sälja in tekniska lösningar. Du har någon form av eftergymnasial utbildning med dig i bagaget och känner dig hemma med byggritningar, bygglagstiftning och byggmöten. Du är resultatdriven och tycker om att nätverka och skapa relationer.


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version