merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare till Bredablick Fastighetspartner

.
Bredablick Fastighetspartner är ett konsultbolag som erbjuder fastighetsägare och bostadsrättsföreningar kvalificerade projektledartjänster- från start till färdigställande över det som krävs för att hantera och skapa en positiv värdeutveckling på deras fastighetsinnehav.
Bredablick Fstighetspartner åtar sig projekt- och byggledningsuppdrag samt uppdrag inom fastighetsrådgivning och ser till att rådgivning, genomförande och uppföljning alltid presenteras, hanteras och dokumenteras på ett korrekt och smidigt vis.

Företaget är en del av Bredablickgruppen där följande övriga bolag ingår:

• Bredablick Byggservice
• Bredablick Förvaltning
• Bredablick Fastighetspartner
• Lamaro Servicepartner


Via systerbolaget Bredablick Förvaltning finns det en gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning.
Att jobba inom Bredablickgruppen genomsyras av driv, engagemang och en stark vilja att göra karriär. Företaget erbjuder en möjlighet till spännande och utvecklande arbetsuppgifter inom bolaget där det för rätt person finns goda möjligheter till utveckling i sin arbetsroll.

Arbetsbeskrivning
A-Search har fått uppdraget av Bredablick Fastighetspartner att rekrytera en Projektledare med placering i Malmö. Som Projektledare på Bredablick Fastighetspartner är du drivande i upphandlingar samt bistår beställare i projektens samtliga stadier – från start till färdigställande. Du deltar och är drivande i hela processen och sätter gemensamt med kunden upp ramarna för projektet. 

I dina arbetsuppgifter kommer du att etablera och fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter, både bland befintliga och nya kunder.

Utbildning
Du har en utbildningsbakgrund som civil-, högskole-, gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten.

Erfarenhet
Vi tror att du har några års erfarenhet av bygg och projektledning och att du idag arbetar med liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har god erfarenhet av att jobba mot BRF: er.  Det är en fördel om du har goda marknadskontakter med entreprenörer och potentiella samarbetspartners i regionen samt har tekniska kunskaper inom bygg, fastighet, fasad och tak.

Personliga kvalifikationer
För att vara rätt person för tjänsten så motiveras du av förändringar och högt uppsatta mål. Du är affärs-och lösningsorienterad och trivs att utveckla nya kundrelationer. Som person har du god planeringsförmåga och arbetar målinriktat och självständigt med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du är också van att ta ekonomiskt och tekniskt ansvar för dina uppdrag. Som medarbetare hos Bredablick Fastighetspartner är det viktigt att du bidrar med hög energi och en positiv attityd. Om du är en person som uppskattar en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv kommer du att trivas hos Bredablick Fastighetspartner.

Lön och anställningsvillkor
Fast lön.
Tillsvidareanställning.

Ansökan
Är du intresserad och känner att det här är en spännande tjänst som kan passa dig? Ansök så snart som möjligt då vi gör urval löpande.
För mer information kontakta A-Search, rekryteringskonsult Maria Larsson på maria.larsson@asearch.se alternativt 0708-810589.

A-Search AB grundades 1991 och finns idag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och ingår i The Taplow Group, ett internationellt rekryteringsnätverk med medlemmar i 20 länder. Vår inriktning är chefsrekryteringar och kvalificerade specialisttjänster, vår metod är Executive Search och vi har erfarenhet från ett stort antal branscher och både svenska och internationella företag.

A-Search AB är en del av Palm & Partners Gruppen med verksamhet inom Executive Search, Rekrytering, Konsulting och Omställning i stora delar av Sverige.

Läs mer om oss på www.asearch.se

Startdatum
Enligt överenskommelse

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version