merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Buildy söker projektledare till Stockholm!

Jobbeskrivning
Nu söker vi på Uniflex en projektledare/arbetsledare till Buildy AB, verksamma i Storstockholm. Företaget bygger fastigheter i Stockholm, med strategin att vara aktiv inom både ombyggnad och nyproduktion av fastigheter. Snabb leverans och i linje med kundens önskemål är en central del i företagets identitet.

Personliga egenskaper
I din roll som projektledare/arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften och resursplanering av dina tilldelade projekt. Du levererar mot budget, kvalitet och tidsplan men jobbar också med att utveckla dina pågående projekt. Det är viktigt att hålla en mycket hög kvalitet under hela huvudprocessen, som projektledare ser du därför till att kvalitetskraven efterlevs och ansvarar för att dokumentationen i dina pågående projekt håller en hög kvalitet. Du axlar en roll som arbetsledare ute på projekten och leder byggen på plats, vilket innebär att du både är verksam på kontoret i Länna, söder om Stockholm samt ute på projekten i Storstockholm.

Vi erbjuder en spännande tjänst där ena dagen inte är den andra lik. Som person ser vi att du är tydlig i ditt ledarskap, gillar snabba puckar och besitter en god simultanförmåga.

Krav för tjänsten:
- Minst tio års erfarenhet av att driva projekt
- Flerårig yrkeserfarenhet inom byggbranschen
- B-körkort
- Utbildning inom projektledning
- Grundläggande utbildning i BAS-U och BAS-P
- Utbildning inom Heta Arbeten

Tjänsten startar i början av 2018. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag så se till att skicka in din ansökan redan idag!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version